Προορισμοί
25-05-2020

Το Kinsterna Hotel υποδέχεται με ασφάλεια τους επισκέπτες του από τις 5 Ιουνίου

Μια εξαιρετική πρόταση για απόδραση στη Μονεμβασιά.

Το Kinsterna Hotel προετοιμάζεται εντατικά σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που ορίζονται από τον ΠΟΥ & τον ΕΟΔΥ, για να υποδεχτεί με ασφάλεια τους επισκέπτες του από τις 5 Ιουνίου.

Η αυστηρή εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων-κανόνων υγιεινής και των νέων διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna, καθιστούν το αρχοντικό ένα εναλλακτικό «καταφύγιο» στην πανέμορφη Μονεμβασιά, στο νοτιότερο κομμάτι της ηπειρωτικής Ευρώπης και μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα. 

Το γαλήνιο περιβάλλον, η επαφή με τη φύση στο εντυπωσιακό κτήμα έκτασης 100 στρεμμάτων, η φυσική διάταξη των κατοικιών, σουιτών και δωματίων, και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, προσφέρουν ευεξία, ιδιωτικότητα και ευνοούν τις κοινωνικές αποστάσεις.

Η ευκαιρία των επισκεπτών να διαλέξουν προϊόντα από τα περιβόλια ή ακόμα να τα γευτούν στο πρωινό ή το δείπνο τους που μπορούν να απολαύσουν στους ιδιωτικούς κήπους ή τα ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα στο Αιγαίο, ενισχύουν την εμπειρία διαμονής στο Kinsterna.

Η μεγάλη ακτογραμμή της περιοχής με τις ελεύθερες παραλίες, η δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με τα σκάφη του αρχοντικού αλλά και η πεζοπορία στα 17 μονοπάτια, η ποδηλασία, η ιππασία και άλλες δραστηριότητες, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ατομική ελευθερία. 

Το ιστορικό Kinsterna Hotel αντιμετώπισε και άλλες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής του. Κατάφερε όμως να διατηρηθεί και να βραβεύεται κάθε χρόνο, ώστε σήμερα να αποτελεί ένα μικρό κομμάτι επίγειου παραδείσου που προσφέρει αγνή φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες στους πολύτιμους επισκέπτες του.

 

Πληροφορίες 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.kinsternahotel.gr 

Μονεμβάσια, Πελοπόννησος

Τηλ. 27320 66300

[email protected]

Facebook

Instagram