Προορισμοί
22-09-2020

Vine & Dine: Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Kinsterna Hotel

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, chef Arnaud Bignon, παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu στο Kinsterna της Μονεμβασιάς.

Η περίοδος του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τον αμπελώνα του αρχοντικού ολοκληρώνεται σε εορταστική ατμόσφαιρα με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, chef Arnaud Bignon, σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχημένης επίσκεψής του, θα προσφέρει και πάλι στους επισκέπτες του Kinsterna ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu που στηρίζεται στο όραμα του ταλαντούχου chef και τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών.

Αυτή τη φορά τα πιάτα του Bignon συνδυάζονται αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες από το κτήμα Semeli, μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες. Το food & wine pairing dinner θα περιλαμβάνει 7 μοναδικά πιάτα και 6 διαφορετικά κρασιά, ο συνδυασμός των οποίων φιλοδοξεί να συγκινήσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του καλού κρασιού.

Το Kinsterna έχει σχεδιάσει μια μοναδική πρόταση διαμονής, ενώ θα προσφέρει το 20% των συνολικών εσόδων του event με τον ArnaudBignon, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μολάων. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Kinsterna με συχνές δωρεές, για την τεχνική αποκατάσταση του κτιρίου και την αγορά υγειονομικού υλικού. Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη δωρεά τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Το μενού

Amuse Bouche
Puff Bread
Αυγοτάραχο/Ρόκα/Ανθότυρο
SEMELI DELEAR 2019 Syrah & Grenache rouge

Μύδια
Κάρι/Κόλιναδρος/Cracker
SEMELI DELEAR 2019 Syrah & Grenache rouge

Σελινόριζα
Αρωματικό λάδι με καρυκεύματα
SEMELI MANTINIA 2019 Moscofilero

FoieGras
Καπνιστό χέλι/Σάλτσα σόγιας/Σουσάμι
SEMELIAETHERIA 2019 MalagousiaChardonnay

Χτένια
Χαβιάρι/Σχοινόπρασο/Κουνουπίδι
SEMELI THEA fine lees contact 2018 Moschofilero

Μοσχάρι
Καφές/Μελιτζάνα/Μανιτάρια Shimeji
SEMELI SPONDEE 2016 Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon

Ρυζόγαλο
Γάλα Καρύδας/Κάρδαμο/Ανανάς/Πιπερόριζα
SEMELI PICCOLO MONDO White, semi-sweet Moscofilero
 

Πληροφορίες & κρατήσεις

Μονεμβάσια, Πελοπόννησος

Tηλ. 27320 66300

[email protected]

www.kinsternahotel.gr