Συνεδριακός Τουρισμός
23-11-2018

Myconian Collection Hotels & Resorts: Στην αιχμή του συνεδριακού τουρισμού

O όμιλος Myconian Collection Hotels & Resorts διαθέτει συνολικά 900 δωμάτια. Σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου, στην Ελιά της Μυκόνου, αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για συνεδριακό τουρισμό. Διαθέτει 9 συνεδριακές αίθουσες, από 70 τμ. έως 600 τμ. Και συνεργάζεστε με εταιρεία που διαθέτει τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για παρουσιάσεις ήχου και εικόνας σε κάθε είδους συνέδριο. 

Γαστρονομία και Catering 
Κάθε ξενοδοχείο του ομίλου διαθέτει το δικό του εστιατόριο. Συγκεκριμένα για την κάλυψη των events διαθέτουμε 7 gourmet εστιατόρια με εξαιρετικά εκτελεσμένες κουζίνες για όλες τις ανάγκες και παραδόσεις. Τα εστιατόρια είναι τα: Pavilion Relais & Châteaux (Myconian Utopia Resort), Panorama (Myconian Avaton Resort), Cabbanes (Myconian Villa Collection), Nouveaou (Myconian Villa Collection), Ambrosia (Royal Myconian Resort), Celebrities Seafood (Myconian Imperial Resort) & Sishu Sushi Bar (Myconian Imperial Resort).

H kosher κουζίνα εκτελείται κατά την υψηλή γαστρονομική της παράδοση, σε συνδυασμό με το βασικό gourmet conference catering, το οποίο περιλαμβάνει τα γεύματα, διαλείμματα για καφέ, ποτά και καναπεδάκια τα οποία σερβίρονται δίπλα στην πισίνα ή σε ένα από τα πολλά breakaway rooms.

Μεταφορές και μετακινήσεις 
Ο στόλος μας από high-end S-Class λιμουζίνες, Range Rovers, Mercedes 15-seat limo mini- buses  και Mercedes 40-seat limo mini-coaches είναι στη διάθεσή σας για guest μεταφορές. Τα ιδιωτικά μας τζετ, ελικόπτερα και σκάφη αναψυχής είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος για VIP μεταφορές.