Ταξιδιωτικές προτάσεις
20-04-2017

Η Τήνος είναι ο κορυφαίος θρησκευτικός προορισμός!

Αν δίνετε έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό, τότε, η Τήνος αποτελεί για εσάς την ιδανική λύση.

Το www.18-24.gr, ο μεγαλύτερος tour operator εσωτερικού τουρισμού με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών του, δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν το ιερό νησί να βρεθούν εκεί με τον πιο απλό και προσιτό τρόπο. Για το λόγο αυτό, από 1η Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις λεωφορείων άπω τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας, εξασφαλίζοντας έτσι για όλους τους πελάτες του ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στο νησί.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που διατίθενται στη πλατφόρμα online κρατήσεων ξεκινούν από 60 ευρώ και περιλαμβάνουν τα μεταφορικά, τα ακτοπλοϊκά και τη διαμονή, καλύπτοντας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, τόσο το ταξίδι στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων όσο και τη διαμονή σε αυτό.

Η Τήνος, η πρωτεύουσα του θρησκευτικού τουρισμού, αποτελεί κάθε χρόνο σημείο συνάντησης των πιστών από όλο τον κόσμο.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που προσφέρει το www.18-24.gr απευθύνονται σε όλους αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Τήνο με σκοπό να επισκεφτούν τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης, αλλά δεν θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα κάποιας ενορίας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που επιθυμούν να βρεθούν έστω και για 1 ή 2 βράδια στο νησί, ο καθένας για τη δική του προσωπική ανάγκη, χωρίς τη δέσμευση μιας προσκυνηματικής εκδρομής.

«Είναι πλέον αρκετός ο κόσμος, που αναζητά μια οικονομική λύση για να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο νησί της Μεγαλόχαρης, αλλά δεν επιθυμεί να το κάνει με μια “εκδρομή” υπό την αιγίδα κάποιας ενορίας, όπως συχνά συμβαίνει. Αυτό το κοινό, συνήθως μικρότερης ηλικίας από τους συνήθεις επισκέπτες του νησιού και σίγουρα με διαφορετικά “θέλω” για ένα τέτοιο ταξίδι, θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Νέες οικογένειες, ζευγάρια, ανθρώπους που βρίσκονται στην παραγωγική διαδικασία και αναζητούν μια οικονομική κι αξιόπιστη λύση για να εκπληρώσουν τη δική τους εσωτερική ανάγκη να βρεθούν στο νησί. Μεγάλο μέρος αυτού του κοινού δεν επιθυμεί να ενταχθεί σε κάποιο γκρουπ σαν αυτό που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την Τήνο. Τώρα, έχουν επιλογή», μας αναφέρουν από το www.18-24.gr

Τα τελευταία χρόνια, το www.18-24.gr έχει καταφέρει να αποτελεί τον Νο.1 πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στη Ελλάδα έχοντας δυναμική παρουσία σε όλα τα νησιά. Επενδύει σε όλες τις μορφές τουρισμού και σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει τον θρησκευτικό τουρισμό ψηλά στη λίστα του.

Το καινοτόμο και πρωτοποριακό σύστημα κρατήσεων που έχει σχεδιαστεί από την ίδια την εταιρία, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει το πακέτο που επιθυμεί και να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο το κόστος του συνόλου των υπηρεσιών που επιλέγει και αυτό γιατί οι τιμές και οι διαθεσιμότητες ενημερώνονται αυτόματα καθημερινά.

Η συνεργασία της εταιρείας με το www.ferrytraveller.gr της εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με απευθείας data από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στις πιο προνομιακές τιμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το on line σύστημα κρατήσεων να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Έτσι και φέτος το καλοκαίρι, για όποιον θέλει να ταξιδέψει στον πιο γνωστό θρησκευτικό προορισμό, το 18-24 TRAVEL αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Είτε λοιπόν κάποιος επιθυμεί να επισκεφτεί την Τήνο στις 23 Ιουλίου, που είναι ημέρα οράματος της Αγίας Πελαγίας και αποτελεί μεγάλη γιορτή για το νησί, είτε στις 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου που γιορτάζει ο ιερός ναός της Ευαγγελίστριας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιλέξει τώρα μέσα από το www.18-24.gr, το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που του ταιριάζει γιατί όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!