Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια προχώρησε σε αποκαλύψεις, αναφερόμενη στο θέμα των ημερών: τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική και ψυχολογική βία.

Απ’ ό,τι βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής, η τραγουδίστρια ομολογεί ότι έχει βιώσει πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση, βάζουμε όρια. Θεωρούσα πάντα ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω.

Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος που μου είπε «άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Σου λένε «Είσαι 38 χρονών, δεν θα κάνεις ένα παιδί;». Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε», τονίζει η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η σκληρή υβριστική ανάρτηση του πατέρα της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Τριαντάφυλλο

Ντέμι Λοβάτο: Έπαθα τρία εγκεφαλικά και έμφραγμα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA