Μενού
  • Α-
  • Α+

Χθες Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» πως ο συνεργάτης του απουσιάζε από την εκπομπή καθώς είχε έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Ο Στάθης ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και περιμένουμε την επιβεβαίωση κατά πόσο αποτελεί κι αυτός κρούσμα αύριο που θα βγει το μοριακό του τεστ. Κι εμείς τώρα μαθαίνουμε τι ακριβώς γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε. Το ευχάριστο είναι ότι εμείς έχουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Στάθη – που έτσι κι αλλιώς τον βλέπουμε και αλλάζουμε πεζοδρόμιο – περισσότερο από 48 ώρες. Οιουδήποτε είδους επαφή», είχε πει χθες χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Δυστυχώς όμως, όπως έγινε γνωστό, τελικά και ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε θετικός, με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να μπει σε αυστηρή καραντίνα άρα θα λείψει για μέρες από την εκπομπή μέχρι να αναρρώσει.

Σε ζωντανή σύνδεση που είχαν μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός, χωρίς να έχει πολλά συμπτώματα από τον ιό.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x7znsm0?autoplay=1

Διαβάστε ακόμα

Το σποτ του νέου κόμματος του Τράγκα δια χειρός «Ράδιο Αρβύλα»!

Οι Ελληνίδες πορνοστάρ «ψηφίζουν» Χαρδαλιά - Με ποιούς Έλληνες και Ελληνίδες θα έκαναν ταινία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA