Μενού
  • Α-
  • Α+

Δευτέρα, σήμερα, 22/3 και μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο σπίτι του MasterChef για τους 14 εναπομείναντες παίκτες, αφού την τελευταία φορά αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Τα βλέμματα των παικτών είναι στραμμένα στον στόχο τους και ένα ιδιαίτερο, «πράσινο» Mystery Box και ένα Τεστ Δημιουργικότητας που απαιτεί φαντασία και ταχύτητα τούς περιμένουν. Στο Mystery Box οι επίδοξοι σεφ καλούνται να μαγειρέψουν με ανακυκλώσιμα υλικά την ώρα που ο «εμφύλιος» στην κόκκινη ομάδα μεταξύ Μαρίνας- Κωνσταντίνας και Ιωάννη- Διονύση συνεχίζεται.

Όσο για το τεστ δημιουργικότητας, εκεί τα πράγματα δυσκολεύον αφού οι 14 παίκτες πρέπει να φτιάξουν ένα ευφάνταστο και νόστιμο brunch. Όποιος κερδίσει τη δοκιμασία θα κερδίσει και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας που είναι πλέον διαθέσιμη. Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία και Κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία για τη νίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA