Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 11 Απριλίου θα γίνει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το περιβόητο πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor 4, όπου οι παίκτες θα αναμειχθούν και θα συνεχίσουν το ταξίδι της επιβίωσης μαζί, ως μία ομάδα.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο πάρτυ, που θα έχει φαγητό, χορό και μουσική, για να διασκεδάσει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν και τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Jason Derulo να τραγουδά στο πάρτυ, αφού ο Τούρκος παραγωγός έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια Swalla και Savage Love, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι επανένωσης Survivor και θα εκτελέσει τα αγαπημένα του τραγούδια». Αν και δεν διευκρίνισε αν μιλά για το ελληνικό ή το τουρκικό "Survivor", οι φήμες τον θέλουν να εμφανίζεται στο γνωστό σε όλους μας Survivor 4.

Η κυριότερη, όμως, πληροφορία που δόθηκε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε ήταν η αποκάλυψη της ημερομηνίας του πολυαναμενόμενου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου ημέρα Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε πως το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο 3ος και ο 7ος κύκλος προβλήθηκαν με τον τίτλο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και ο 4ος με τον τίτλο Παταγονία-Η άκρη του κόσμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA