Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δυσκολίες, η καθημερινή ζωή στην ίδια ομάδα αλλά και οι τραυματισμοί έχουν φέρει πιο κοντά τις τελευταίες μέρες τη Μαριαλένα και τον Σάκη με κάποιους συμπαίκτες τους ν' αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης είχε ένα ατύχημα στην παραλία με αποτέλεσμα να κάνει πέντε ράμματα και έτσι ζήτησε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κοιμηθεί δίπλα του για να νιώθει περισσότερη ασφάλεια.

«Οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά πόσο μάλλον όταν τραυματίζονται ή όταν αρρωσταίνουν. Ο Σάκης τώρα που τραυματίστηκε σαν μικρό παιδάκι ζήτησε προφανώς από εμένα που με νιώθει πιο οικεία ν' αλλάξω θέση με την Ελευθερία να είμαι δίπλα του, σε περίπτωση που πάθει κάτι το βράδυ, ζητήσει κάτι να έχει έναν άνθρωπο δικό του να το ζητήσει. Φυσικά και δεν του αρνήθηκα. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι, σε ανθρώπινο επίπεδο θα δώσω τη βοήθειά μου σε όποιον μου τη ζητήσει πόσο μάλλον στον Σάκη που είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος και όπως και εγώ αν χτύπαγα, θα ήταν το πρώτο άτομο μέσα στο παιχνίδι που θα ζήταγα τη βοήθειά του», δήλωσε η Μαριαλένα.

Από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης είπε για τον τραυματισμό του, «ήταν δύσκολο το χθεσινό βράδυ, πόναγα πολύ. Στην παραλία και ενώ υπήρχε διάθεση μετά το μεγάλο έπαθλο που κερδίσαμε, σκέφτηκα να κάνω λίγο προπόνηση, να τρέξω λίγο στην άμμο όπως κάνω κάθε μέρα. Όμως η ατυχία ήταν μαζί μου και όχι η τύχη. Πάτησα μία πέτρα μου σχίστηκε αρκετά το πόδι, έχω κάνει πέντε ράμματα», είπε αρχικά.

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, έχω ξενερώσει. Η αλήθεια είναι ότι μόνο έξι παίκτες μπορούν ν' αγωνιστούν σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο γιατί είναι και αγώνισμα ασυλίας. Το φαγητό δεν με νοιάζει καθόλου, σκέφτομαι μόνο την ασυλία μιας και είμαι τραυματίας. Φοβάμαι πάρα πολύ τα παιδιά το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μακάρι να επανέλθουν και να φέρουν νίκες σήμερα», προσέθεσε.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά ταιριάζουν απολυτά, έχουν κάτι μοναδικό μέσα τους και είναι απολύτως λογικό να το δούμε να εμφανίζεται. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τις προάλλες πήρα τον πρωτοβουλία να φτιάξω μία καρδιά και την έδωσα στον Σάκη για να τη δώσει με τη σειρά του στη Μαριαλένα και χθες είχαμε μία κοντινότερη επαφή μεταξύ τους. Ένιωσε μάλλον μεγαλύτερη ασφάλεια ο Σάκης και ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν λίγο πιο κοντά στην καλύβα για να του ζεστάνει το ποδαράκι μάλλον. Δεν ξέρω...», είπε από την πλευρά του ο συμπαίκτης τους στη μπλε ομάδα, Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA