Μενού
  • Α-
  • Α+

Για όλους εσάς που λατρεύετε τους υπερήρωες αλλά έχετε εξαντλήσει την Marvel και την DC, το Netflix έχει πάλι την λύση. Η διάσημη πλατφόρμα θα προβάλει από τον Μάιο την πολλά υποσχόμενη σειρά, Jupiter’s Legacy με υπερήρωες που θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ από τον δημιουργό Millar.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά υπερηρώων από το σύμπαν της Millarword που θα κυκλοφορήσει στο Netflix, την οποία θα σκηνοθετήσει ο πρώην σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του Daredevil, Steven S. DeKnight που υπέγραψε μία τεράστια συμφωνία με την πλατφόρμα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου του 2021 και μέχρι τότε ο δημιουργός Mark Millar μας δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες  δημοσιεύοντας το πρώτο teaser τρέιλερ της σειράς στο Twitter.

Η ιστορία του Jupiter’s Legacy θα διαδραματίζεται από την δεκαετία του 1930 όπου οι πρώτοι υπερήρωες βγήκαν στη δημοσιότητα αφ’ότου απέκτησαν δυνάμεις μέχρι και την σημερινή εποχή όπου οι αυθεντικοί ήρωες τιμώνται ως οι γηραιότεροι φύλακες. Την ίδια στιγμή, τα παιδιά των μυθικών ηρώων αγωνίζονται για να ανταποκριθούν στην κληρονομιά και τα κατορθώματα των γονιών τους.

Ο δημιουργός του Mark Millar σύγκρινε το σόου με πολλές ταινίες το Avengers, αλλά και το Νονό ΙΙ, λέγοντας «Διαθέτει ένα καστ από 50 ή 60 σούπερ-χαρακτήρες. Η ιστορία ξεκινάει το 1929 και φτάνει μέχρι το τέλος της εποχής. Διασχίζει όλο το χρόνο και τον χώρο και εξηγεί το μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξης, όλα μέσα σε μία ιστορία υπερηρώων». Στο πλούσιο καστ συναντάμε τους Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb, Andrew Horton και άλλους ενώ ο villain της ιστορίας είναι ο George Hutchence που θα υποδυθεί τον Skyfox.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA