Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο κομμάτι της μεγάλης συνέντευξης του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (23/3) στην εκπομπή «Love it».

Στο δεύτερο απόσπασμα ο ηθοποιός απάντησε για τα σχόλια του Αλέξη Παππά για τον βιγκανισμό, τον Τριαντάφυλλο που παριστάνει τον «Νίκος Ξανθόπουλο» αλλά και τους στρατηγικούς παίκτες.

«Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς για να κρίνει τις επιλογές μου, που δεν είναι καν διατροφικές. Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή, είναι μία συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής. Είναι τόσο ισχυρό το κίνητρο που έχω, είναι καθαρά ηθικό για τα ζώα και μόνο που δεν θέλω να κακοποιούνται, να βασανίζονται, να φυλακίζονται και να πέθαινα δεν θα ξαναέτρωγα ζώο. Δεν πήρα ποτέ κανένα τηλέφωνο καμία παραγωγή και να τους πως "σας παρακαλώ πολύ βάλτε με στο Survivor γιατί θέλω να είμαι ο πρέσβης του βιγκανισμού". Αν εκείνος ξεπουλάει τόσο εύκολα τα πιστεύω του και τα ιδανικά του, εγώ δεν το κάνω. Δεν είμαστε ίδιοι με τον Αλέξη Παππά, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Δεν είχα ιδέα πώς δείχνω, όταν την τελευταία εβδομάδα πήγα στην κλινική και πήγα στην τουαλέτα και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, σοκαρίστηκα, ήμουν αποστεωμένος. Κατάλαβα ότι έχω χάσει πάρα πολλά κιλά, σίγουρα πάνω από 15-17 μπορεί και 20», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στους στρατηγικούς παίκτες του παιχνιδιού εστιάζοντας όπως και στο πρώτο μέρος της συνέντευξης στον Τριαντάφυλλο.

«Ο πιο τεμπέλης που είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι είναι ακόμα μέσα ο Τριαντάφυλλος και ήταν και η Ανθή. Αυτοί οι δύο δεν έκαναν πραγματικά τίποτα στην καλύβα. Στρατηγική φαντάζομαι πάνω κάτω έχουν αρκετοί παίκτες, αυτός που είναι πολύ προφανής η στρατηγική του είναι ο Αλέξης ο Παππάς, ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς έχει στρατηγική. Αλλά ο Τζέιμς για μένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το Survivor».

Ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνεχώς θύμα

«Ο Τριαντάφυλλος συνεχώς από την πρώτη μέρα μιλάει για τον κόσμο και πώς με βλέπει και όλο αυτό το πράγμα. Το μόνο πράγμα που κάνει καλά είναι συνεχώς να το παίζει θύμα και ότι όλοι είναι εναντίον του. "Εγώ ο καημένος, ο ταπεινός και καταφρονεμένος". Θες να κάνεις ντόρο και ίντριγκα και να το παίξεις ταπεινός και καταφρονεμένος Νίκος Ξανθόπουλος, ότι είμαι το θύμα. Δεν ισχύει ότι δεν του δώσαμε φαγητό. Έφαγε κανονικά τις προμήθειες, το φακόριζο που μαγειρέψαμε. Αν και θα μπορούσε κάποιος να του πει «με όλα αυτά που έχεις κάνει κάτσε και μαγείρεψε μόνος σου όπως έκαναν στη μπλε ομάδα», προσέθεσε

«Για τρεις μήνες; ολόκληρη η περιουσία μου χώραγε μέσα σ' ένα backpack, ήταν μία πολύ απελευθερωτική και λυτρωτική εμπειρία. Ένα από τα πράγματα που μου δίδαξε το Survivor είναι ότι όσο πιο απλά ζούμε, τόσο πιο χαρούμενοι ευτυχισμένοι και πλήρεις μπορούμε να είμαστε. Η συμβουλή μου είναι να ζήσουμε λίγο πιο απλά, να είμαστε καθημερινά ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουμε στη ζωή μας που είναι άφθονα και να λέμε πιο συχνά σ' αγαπώ, σ' ευχαριστώ, είσαι σπουδαίος στους ανθρώπους που είναι κοντά μας, στους αγαπημένους μας, στην οικογένειά μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA