Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είχα αναφερθεί παλιότερα ότι η Άννα Μαρία είναι το καρκίνωμα της μπλε ομάδας κι αυτό έφυγε είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς

«Είμαστε λίγες ώρες πριν το μεγάλο πάρτι, που ξεκινά με την πιο σημαντική αποχώρηση από το Survivor. Θα ήταν καλό να είναι κι εδώ τα παιδιά για να το ακούσουν. Πιστεύω ότι ξεκινά μια καινούρια ημέρα και ποντάρω πολύ στο να ενωθούμε, αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει φύγει το μεγαλύτερο καρκίνωμα από το Survivor, η μεγαλύτερη πηγή κακού από το Survivor. Έμεινε τόσο ώστε να της δημιουργήσει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε μέρα που περνούσε, δημιουργούσε μεγαλύτερο κακό» συνέχισε μιλώντας στους συμπαίκτες του.

Η Χριστίνα Κεφαλά σχολίασε ότι ο James και ο Νίκος Μπάρτζης εξακολουθούν να είναι απομονωμένοι από την ομάδα κάτι που εκείνη πιστεύει ότι συμβαίνει όχι επειδή αποχώρησε η φίλη τους αλλά επειδή είδαν ότι η γνώμη τους «δεν περνάει».

Νίκος και James ήταν οι δυο τους στην παραλία σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τον τελευταίο να επιμένει ότι δεν θα αλλάξουν τακτική. «Όλοι τους και οι δυο μας» λέει χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA