Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο συμβούλιου του νησιού βρέθηκαν Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor της Τρίτης. Μετά την ήττα τους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από την ομάδα τους θα τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Η κάλπη «έδειξε» ως δεύτερη υποψήφια την Μαριάνθη ενώ ο Παύλος Γαλακτερός -που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία- «έδωσε» την Ελένη Χαμπέρη. Τα δύο κορίτσια, μαζί με τον Τριαντάφυλλο, που είχε ψηφιστεί στο προηγούμενο συμβούλιο, θα περιμένουν την ετυμηγορία του κοινού για το ποιος θα παραμείνει στο Survivor. 

H... πρόκληση του Τριαντάφυλλου στον Κώστα Παπαδόπουλο

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήρθαν ξανά σε σύγκρουση με αφορμή τον Τριαντάφυλλο και το αν εκείνος θα αγωνιζόταν ή όχι.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον τραγουδιστή, ρωτώντας τον αν θα αγωνισθεί σε αυτόν το στίβο μάχης, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναμετρηθούν σε ένα «100άρι», προκειμένου να δει αν μπορεί να κερδίσει έναν θεωρητικά γρήγορο παίκτη.

Ο Κώστας τελικά αποδέχτηκε την πρόκληση και ο Τριαντάφυλλος -που είναι τραυματίας και εκτός αγώνων για ένα μήνα- κατάφερε να αναδειχθεί νικητής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA