Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νέο επεισόδιο του Masterchef 5, με τον Τζιοβάνι να έχει κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, πλέον έχει το πλεονέκτημα να σχηματίσει νέες ομάδες. Κάτι που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο πολλών.

Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν υπέροχο χώρο και να μαγειρέψουν σε ομάδες, στη δεύτερη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Ο Τζιοβάννι θα ορίσει τις νέες ομάδες και τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πλεονέκτημα, που του έδωσε η νίκη του στο Τεστ Δημιουργικότητας. Ο ίδιος δηλώνει πως η πρόθεσή του είναι να δημιουργήσει δύο ομάδες αρκετά ισορροπημένες.

Ωστόσο, οι κριτές επιφυλάσσουν μια έκπληξη και ανακοινώνουν πως αυτή τη φορά, ο αρχηγός της αντίπαλής ομάδας από του Τζιοβάνι, θα έχει το δικαίωμα να κάνει μία αλλαγή.

Το γεγονός αυτό γίνεται αφορμή για να φανεί επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο, ενός αρκετά παρεξηγημένου μάγειρα, μέσα στον διαγωνισμό ο οποίος ψάχνει την εξιλέωση.

https://www.youtube.com/watch?v=byoEhcYyEn0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA