Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, στον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά αλλά και στον σύντροφό της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Love It», η Άννα Μαρία Βέλλη που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

«Είχα πει σε όλη την κόκκινη ομάδα ότι πιστεύω ότι θα βγει ο Νίκος πιο δημοφιλής γιατί εγώ αν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους, θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Είχα πει κατά λέξη ότι "είναι ένα πολύ όμορφο παιδί που αν τον έβλεπα στην τηλεόραση στα 19 μου, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του"», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αλέξη Παππά και για τα πλάνα που εμφανιζόταν να κλαίει.

«Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που έχει εναντιωθεί πολλές φορές και έχει χρησιμοποιήσει πολύ υποτιμητικά σχόλια για γυναίκες. Δεν έκλαιγα γιατί πίστευα ότι η σχέση μου δεν με ξέρει ή ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό. Έκλαιγα από τα νεύρα γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τους ανθρώπους που υποτιμούν τις γυναίκες. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή μου για να καταφέρω αυτό το λίγο που μπορεί να έχω καταφέρει ας το θεωρεί και τίποτα κάποιος και έχω ακούσει πολλές φορές ότι το έχω κάνει στις πλάτες ανδρών».

«Είμαι πολύ κοντά και με τον Τζέιμς και με τον Νίκο. Είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις από το παιχνίδι και σχέσεις που δεν θα παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι σίγουρα. Νομίζω ότι είναι πολύ τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά», προσέθεσε.

Για τη λέξη «σ’ αγαπώ» που είπε στον Νίκο Μπάρτζη κατά την αποχώρησή της είπε:

«Το σ’ αγαπώ για εμένα που είμαι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ δοτικός όταν έρχομαι κοντά με κάποιους είναι μία λέξη που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παρεξηγηθεί. Πουλάει πολύ στην τηλεόραση το να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι γι’ αυτόν τον λόγο, ας είμαστε ειλικρινείς».

Για τα πλάνα που την εμφάνιζαν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Νίκο δήλωσε:

«Ξέρω μοντάζ και ξέρω ότι αν πάρεις μία εικόνα, η οποία μπορεί να είναι μία αγκαλιά και βάλεις ένα ροκ τραγούδι, είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό τραγούδι. Εγώ με τον Νίκο κάναμε κάθε βράδυ κάναμε ο ένας στον άλλον μασάζ στα χέρια, γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά, οπότε γυρνούσα  μούρη με μούρη και με τους δύο και με τη Μαριαλένα όταν ήμασταν κοντά κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη».

«Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση»

«Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί εάν δεν υπάρχει ερωτική σχέση μέσα στο "Survivor". Βρωμάμε πολύ, πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι χέρι, είναι πράγματα που δεν βγάζουν κανέναν ερωτισμό ακόμα και αν είσαι πλυμένος», είπε ακόμα η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ψιθυρίζω και κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο σημαίνει του την πέφτω. Επίσης αν φλέρταρα δεν υπήρχε περίπτωση ο Νίκος να μου έλεγε όχι. Αστειεύομαι. Πραγματικά κάποια στιγμή κάναμε πλάκα όταν είχες συμβεί όλο αυτό και είχα ηρεμήσει και λέω στον Νίκο άμα είναι να βγει όλο αυτό το πράγμα να βγει προς τα έξω, έλα να το πουλήσουμε σωστά να πάμε όντως τελικό, γιατί πουλάνε οι ερωτικές σχέσεις, του το είχα πει για πλάκα και εκείνη τη στιγμή μου ρεύτηκε στο πρόσωπο, έκανε το λιοντάρι, αυτή ήταν η αντίδρασή του», συμπλήρωσε.

«Όταν βγουν ο Νίκος και ο Τζέιμς ο σύντροφός μου θα τους κάνει το τραπέζι»

Τέλος όσον αφορά τον σύντροφό της, ανέφερε πως δεν πίστεψε κάτι απ’ όσα είδε στην τηλεόραση.

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόσαστε από τα 17 μου. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, υπήρξε ένα διάστημα που χωρίσαμε. Ξανασυναντηθήκαμε πρόσφατα. Συνολικά είμαστε καιρό σε σχέση. Αυτός ο άνδρας με ξέρει καλύτερα απ’ ότι ίσως με ξέρει ο μπαμπάς μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη που ελπίζω να είναι στον τελικό βγει ο Τζέιμς και ο Νίκος θα τους κάνει και το τραπέζι», κατέληξε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA