Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στο Tik Talk για τη συμμετοχή της στο Survivor και όλα τα σχόλια που εισέπραξε μετά από αυτή. Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν ο πατέρας της, Γιώργος Σαλαγκούδης, επί χρόνια βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή για την κόρη του.

Αναφερθείς στα κακεντρεχή σχόλια που διάβασε για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο πατέρας της είπε ότι «είχε τύψεις» ενώ κάποια στιγμή απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαλαγκούδης.

https://www.youtube.com/watch?v=aUNkcQoE2DI

Ο Γεώργιος Σαλαγκούδης απάντησε για πρώτη φορά και στις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, όσο καιρό η κόρη του ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν πήγε η κόρη μου στο Survivor το παρακολουθούσα. Δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ ψήφισα. To μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 που ήταν η τελευταία  φορά που συμμετείχα σε εκλογές, δεν υπάρχει πια. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Εάν υπήρχε μηχανισμός ψήφων δεν θα έφευγε ποτέ. Κάποια στιγμή αυτός ο μηχανισμός που δεν υπήρχε, κατέρρευσε ουσιαστικά, αφού η Ανθή έφυγε τελικά από το Survivor» είπε αρχικά με χιούμορ ο Γεώργιος Σαλαγκούδης.

«Τα γυναικεία μέλη της οικογένειάς μου θορυβήθηκαν πάρα πολύ από ορισμένα πολύ άσχημα μηνύματα που αφορούσαν τη ζωή της κόρης μου και αυτό ανησύχησε και μένα και για αυτό μίλησα με τη Δίωξη, τι μπορούσαμε να κάνουμε για να κλείσουμε αυτούς τους ασυνείδητους. Για όλα τα μηνύματα, εκτός από τα πολύ απειλητικά, θεώρησα ότι αυτό γίνεται. Υπήρχε αυτή η εμπειρία. Όταν κάνεις πολλούς φίλους, θα κάνεις και πολλούς εχθρούς. Όχι όμως να απειλούν για εγκληματικές πράξεις. Είναι γεγονός ότι κάποιες στιγμές σκεφτήκαμε να την πάρουμε από το Survivor, αλλά τελικά ζητήσαμε από την παραγωγή να ενημερωθεί απαλά όταν βγει από το παιχνίδι για όλα αυτά που γράφονται, με την πρόθεση να την βάλουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα για να μην τρομάξει.

«Νιώθω άσχημα έτσι όπως λειτούργησα στη ζωή μου. Καμιά φορά μετανιώνω που μπήκα στην πολιτική για αυτά που εισπράττουν τα παιδιά μου. Στεναχωριέμαι που δεν έζησα τα παιδιά μου, να τα νιώσω να μεγαλώνουν. Όλα αυτά τα χρόνια που μεγάλωναν με τη μητέρα τους ζούσαν στη Θεσσαλονίκη κι εγώ ήμουν υποχρεωμένος να είμαι 3-4 μέρες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες που γύριζα στη Θεσσαλονίκη τις περισσότερες φορές ήμουν μαζί με τον κόσμο μου στην περιφέρεια και έπρεπε να γυρίζω 150 χωριά για να μιλώ με τους ανθρώπους που εκπροσωπούσα. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ» προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA