Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον θάνατο του πατέρα του είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, ως ένα περιστατικό που τον σημάδεψε αλλά τον έκανε και πιο δυνατό.

Μιλώντας στο «Happy Day», ο Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε ότι η μητέρα του τραγουδιστή δεν είναι σε καλή κατάσταση βλέποντας τα όσα περνάει ο γιος της στο Survivor, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα που είχε ο πατέρας του Τριαντάφυλλου.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες κατραπακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο» περιέγραψε. 

«Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA