Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος -ποιος άλλος;- είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης. Ειδικότερα Κόκκινοι και Μπλε διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο κέρδισαν -οριακά- οι Μπλε. Έτσι, οι παίκτες των Κόκκινων αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στη συνέχεια η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωση το όνομα του «εκλεκτού», ήτοι του Τριαντάφυλλου, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στον τάκο!

Ο Σάκης Κατσούλης αφιέρωσε τη νίκη στην Μαριλένα Ρουμελιώτη

Τι κι αν Σάκης και Μαριλένα -πρώην σύντροφοι- βρίσκονται πια σε διαφορετικές ομάδες, οι δυο τους «φωνάζουν» πόσο λείπει ο ένας στον άλλον!

Έτσι, κερδίζοντας μια δύσκολη μονομαχία ο Σάκης θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση στη Μαριλένα. Έτσι, αμέσως μετά το αγώνισμα, ο Σάκης είπε στους συμπαίκτες του «παιδιά η Μαριλένα μου λείπει πολύ… συγνώμη» και τότε όλοι φώναξαν στο σύνθημα όχι το δικό του όνομα αλλά της αντιπάλου, Μαριλένας, η οποία χαμογελούσε!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA