Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν θα βγει στον αέρα και ο Νίκος Μουτσινάς, με insta stories που έκανε, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η συγκεκριμένη κατάσταση θα κρατήσει για μερικές μέρες ακόμα.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ βρίσκονται σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

«Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη».

https://www.youtube.com/watch?v=jiz8HnteWVg
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA