Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν πρόλαβε να κάτσει η σκόνη από τη νέα αλλαγή των ομάδων, δεν πρόλαβε να λαλήσει ο κόκορας τρεις φορές και ο Παππάς, που πρώτος έλεγε να αφήσουν πίσω το παρελθόν, κατάφερε να βάλει φιτιλιές στις δύο ομάδες έχοντας αντιληφθεί ότι ο Ηλίας Μπόγδανος πρόκειται να τον δώσει για δεύτερο υποψήφιο της κόκκινης ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Παππάς θέλησε να βάλει στο στόχαστρο τον Τζέιμς και να δείξει προς το κοινό ότι η επικείμενη επιλογή του από τον Μπόγδανο θα είναι κατόπιν επιρροής του Καφετζή και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε μια διαρκής αντιπαράθεση στην οποία ο Παππάς μιλούσε 5 λεπτά για κάθε πρόταση που προλάβαιναν να πουν οι υπόλοιποι.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της ανακοίνωσης των 4 υποψηφίων.

Ένας απ΄αυτούς είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος που τον πρότεινε ο Κόρομι λόγω της ατομικής ασυλίας που κέρδισε. Στο λόγο του προς το κοινό, ο Παπαδόπουλος θέλησε να τονίσει ότι ο λόγος που αγωνιστικά αυτή την εβδομάδα δεν έφερε νίκες, οφείλεται στο ότι η αντίπαλη ομάδα τον επιλέγει για να παίξει με τον δυνατότερο της, τον Κατσούλη. 

Λίγο νωρίτερα ο Κατσούλης είχε αναφέρει ότι είναι χαρούμενος που έχει φύγει από την ομάδα του Τζέιμς και του Μπάρτζη και πως παίζει με περισσότερο πάθος για να κερδίσει αυτούς τους 2. Πάνω σε αυτό πάτησε ο Παπαδόπουλος και άφησε αιχμή για τον Κατσούλη.

«Λέει ότι θέλει να τους κερδίσει, αλλά σήμερα δύο φορές επέλεξε εμένα ως αντίπαλο» είπε με νόημα ο ζαχαροπλάστης του Survivor.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα στα βίντεο που ακολουθούν:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA