Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή είχαμε χθες στην τηλεθέαση, καθώς το MasterChef πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό απέναντι στο Survivor και τις Άγριες Μέλισσες, για πρώτη φορά από την στιγμή που τα δύο προγράμματα της prime time μπήκαν στον ανταγωνισμό.

Φαίνεται πως η κατάσταση με τις ίντριγκες του Τριαντάφυλλου και του Παππά όπως και με τους «ερωτευμένους» Σάκη- Μαριαλένα έχει αρχίσει να κουράζει, με το κοινό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις ατάκες του θείου Λεωνίδα και τα φιλεταρίσματα των επίδοξων σεφ.

Χθες, Τρίτη 6 Απριλίου, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star σημείωσε μέσο όρο 30,6% στο δυναμικό κοινό, ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με 29,5% και η σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες με 22,4%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Survivor είχε μέσο όρο 27,4% και ακολούθησαν οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef με 24,8%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 30,6%

Survivor – 29,5%

Άγριες Μέλισσες – 22,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 27,4%

MasterChef – 24,8%

Άγριες Μέλισσες – 24,8%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA