Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός έχει εξελιχθεί φέτος σε ένα τεράστιο ατού, τόσο για τον ΣΚΑΪ και την Acun Media, όσο και για το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό τοπίο γενικά. Ειδικά στο ραδιόφωνο του Sfera, όπου συμμετέχει με Αρναούτογλου-Αντωνίου-Τζωρτζάτο, είναι ένα θέλγητρο για τον ακροατή.

Κι αυτό το επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του το πρωί της Τετάρτης, όταν ρωτήθηκε από τους συναδέλφους του στο στούντιο της εκπομπής για τη σημερινή αποχώρηση. Προφανώς ο Λιανός δε θα μπορούσε να πει πολλά για το ποιος αποχωρεί, όμως η ατάκα του ήταν αρκετή για να δημιουργήσει συζητήσεις.

«Η σημερινή αποχώρηση θα γίνει με μανούρα και καντήλια»

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος ξανά, ο Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Βάσει των όσων έχουμε δει και της δημοφιλίας του καθενός, το φαβορί για να αποχωρήσει είναι η Χριστίνα. Το ίδιο βέβαια υπολογίζαμε και όταν έφυγε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Έτσι, στο πρωινό του Sfera θέλησαν να εκμαιεύσουν κάτι από τον Λιανό. «Θα φύγει παλτό ή καλός παίχτης;» τον ρώτησαν και ο παρουσιαστής του Survivor απάντησε τα εξής:

«Και τους 4 παλτά τους έχουν βγάλει. Η αποχώρηση έγινε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με καντήλια. Συνήθως λέμε 10 το βράδυ να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε 1 και 15».

Αν τα όσα είπε ο Λιανός αληθεύουν, τότε ίσως να επίκειται ανατροπή προβλέψεων, αφού ο πιο πιθανός να κάνει χαμό σε περίπτωση που φύγει, είναι ο Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA