Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελικά μας τρόλαρε αφάνταστα ο Γιώργος Λιανός όταν έλεγε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της Τετάρτης ότι η αποχώρηση περιελάμβανε μανούρα, εκρήξεις και...καντήλια. Τίποτα απ΄αυτά δε συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αφού τα πάντα εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν.

Η Χριστίνα Κεφαλά έμοιαζε εξ αρχής το μεγάλο φαβορί για να φύγει, καθώς στη σύγκριση με τους άλλους 3 υποψηφίους δεν είχε την ίδια απήχηση στο κοινό. Ιδίως σε μια εβδομάδα που στα δύο αγωνίσματα ασυλίας δεν έφερε νίκη και λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, το κοινό την είχε δει να λέει ότι «Η μόνη, όμως, που ξεχωρίζει κι έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ. Τι να κάνω; Τα μόνα μου όπλα είναι ... αυτά». Σίγουρα αυτό δε βοήθησε την περίπτωση της.

https://www.youtube.com/watch?v=MHkswiqTzEc

Ο τσακωμός με την Ελευθερία στην τελευταία της μέρα στο Survivor

Παρόλα αυτά, η αποχώρηση της ήταν με ψηλά το κεφάλι μετά τη νίκη της στο αγώνισμα επάθλου που έφερε και τη νίκη στη μπλε ομάδα.

Πάντως, η στιγμή στην οποία το κοινό την επέλεξε για να φύγει, ίσως και να ήταν η πιο κατάλληλη. Λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου, είδαμε τη Χριστίνα να μιλάει στην κάμερα και να βάζει τα κλάματα ύστερα από μια επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε η φίλη της Ελευθερία Ελευθερίου. Αιτία ήταν το ότι η Χριστίνα ζήτησε από Τζέιμς και Μπάρτζη να μαγειρέψουν μαζί τα ψάρια που έπιασαν. 

Αυτή η συμπεριφορά έκανε τη Χριστίνα να πει ότι «δε θα φύγω και με τις καλύτερες εντυπώσεις από το παιχνίδι απ΄ό,τι βλέπω». Φαίνεται πως η αλλαγή των ομάδων την απομάκρυνε κάπως από την υπόλοιπη τετράδα ή, όπως άφησε να εννοηθεί, φαίνεται πως δεν χρησίμευε άλλο στα σχέδια του Παππά και της Ελευθερίας.

https://www.youtube.com/watch?v=vQokrrWlhxk
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA