Μενού
  • Α-
  • Α+

Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι ήταν μέχρι πρότινος από τους παίχτες που είχαν δέσει και είχαν ενωθεί και με τα καλά, αλλά και με την κοινή τους αντιπάθεια προς τον Τριαντάφυλλο. Η αλλαγή των ομάδων από το βράδυ της Κυριακής όμως, είναι αναπόφευκτο, θα φέρνει σιγά σιγά στην επιφάνεια νέους συσχετισμούς στο Survivor.

Η νίκη της Μπλε Ομάδας στο αγώνισμα επάθλου, έφερε τους 8 παίχτες σε ένα τραπέζι για να απολαύσουν ένα πιάτο με μοσχαρίσια φιλέτα, πατάτες τηγανητές και χωριάτικη σαλάτα. Πρόκειται για ένα έδεσμα που τους είχε λείψει και ήθελαν όλοι να το φάνε, Μπλε και Κόκκινοι.

Από τη στιγμή που ζουν όλοι μαζί στην ίδια παραλία, θα υπάρξουν φορές που οι νικητές θα μοιράζονται την απόλαυση του επάθλου μεταξύ τους και με τους χαμένους, εφόσον κιόλας οι παρέες δεν έχουν διαχωριστεί σε Μπλε και Κόκκινοι, αλλά είναι ένα μείγμα.

Το «άνοιγμα» του Ασημακόπουλου στην Ελευθερία

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενοχλήθηκε έντονα από τον τρόπο που μιλούσε ο Κόρομι για το φαγητό που απόλαυσαν και τα λόγια του είναι ενδεικτικά για το πώς η πείνα και η ήττα μπορούν σιγά σιγά να απομακρύνουν ακόμα κι αυτούς που έμοιαζαν να έχουν έναν ισχυρό δεσμό.

«Είδα μια στάση του Κόρο την ώρα που είχα ξαπλώσει στην κόκκινη καλύβα και δεν ήθελα να ακούω αυτά που έλεγαν για το φαγητό...Είχε φουσκώσει ο Κόρο την κοιλιά του και μας έλεγε "έφαγα μπόλικη μαγιονέζα, κέτσαπ, ρύζι, πατάτες, μοσχάρι". Μας έκαναν την καρδιά περιβόλι. Σε μια φάση του λέω του Κόρο "αν είναι να το κάνω θέμα στην παραγωγή να σας βάζουν λιγότερες μερίδες και να μη μας το χτυπάς στα μούτρα". Ο Κόρο δεν δίνει ούτε του αγγέλου του νερό. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω, γιατί είναι πράγματα που θα πρέπει να τα καταλάβει μόνος του. Πλέον, πραγματικά δε με αφορά. Σε λίγες μέρες θα δούμε διαφορετικά πρόσωπα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέρος του παραπόνου του ο Ασημακόπουλος το εκμυστηρεύτηκε στην Ελευθερία που θεωρητικά είναι ένα κομμάτι της Κόκκινης Ομάδας που σύντομα θα σταθεί απέναντι του και θα τον στοχεύσουν με τον Αλέξη, τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη, ενώ μόλις 3 επεισόδια νωρίτερα την κατηγορούσε για προσπάθεια κλοπής του φαγητού της πρώην Κόκκινης Ομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA