Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Πρωινό, Η Φωλιά των ΚουΚου, Το Ευτυχείτε και το Πάμε Δανάη, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές έσπευσαν να διακόψουν την κανονική τους ροή για να αναφερθούν στην ανακοίνωση του Mega σχετικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Ένα χρόνο περίπου μετά το φινάλε της από τον Alpha ύστερα από 14 χρόνια και την ακόλουθη αποχή της, ωσάν άλλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς της ελληνικής τηλεόρασης, η Ελένη θα βρεθεί ξανά στις επάλξεις, κατά πάσα πιθανότητα στη μεσημεριανή ζώνη.

«Κόντρα» Καινούργιου-Καραβάτου για την πρωτιά της είδησης

Στην εκπομπή Ευτυχείτε η Έλενα Πολυκάρπου διέκοψε τον σχολιασμό του χθεσινού Survivor για να διαβάσει την ανακοίνωση του Mega και να δώσει το δικό της ρεπορτάζ.

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ανέλαβε να μεταφέρει την επίσημη ανακοίνωση του Mega, με τη Φαίη Σκορδά να εύχεται καλή αρχή στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εστίασε στη χρονική ζώνη που θα τοποθετηθεί. Μάλιστα, ο Αλέξης Μίχας έκανε μια σύνδεση του ιδιοκτήτη του Mega, κ. Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τραγούδι για την κουμπάρα της Ελένης, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Έξαψη και μέσω αυτής έγιναν οι πρώτες επαφές για να επέλθει η συμφωνία.

Στη Φωλιά των ΚουΚου ήρθαν να ανατρέψουν τους πανηγυρισμούς της εκπομπής Ευτυχείτε περί πρωτιάς στο ρεπορτάζ για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και ισχυρίστηκαν ότι επιβεβαιώθηκε το δικό τους αρχικό ρεπορτάζ.

Πιο χαρακτηριστική απ΄όλες ήταν βέβαια η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη, η οποία, αν συνεχίσει του χρόνου, θα έχει την τιμή να δίνει lead in στην εκπομπή της Ελένης, με το κανάλι να δημιουργεί μια δυναμική στην πρωινή-μεσημεριανή ψυχαγωγία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA