Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ντοκιμαντέρ με πολλαπλά επεισόδια που θα παρουσιάζει κάθε πτυχή της ζωής και της καριέρας του Kanye West απέκτησε το Netflix έναντι τιμήματος 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής εδώ και δύο δεκαετίες καθώς δύο κινηματογραφιστές κατέγραφαν στο φακό τη ζωή και την καριέρα του ράπερ και επιχειρηματία για 21 χρόνια. Ο κινηματογραφικός φακός κατέγραφε κάθε πτυχή της ζωής και της καριέρας του, όπως τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία, την θεαματική του άνοδο, το θάνατο της μητέρας του, την ενασχόλησή του με τη μόδα με το brand Yeezy, το γάμο του με την Kim Kardashian καθώς και την προεκλογική του εκστρατεία. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να μην παρακολουθήσουμε το παρασκήνιο του πολύκροτου διαζυγίου του με την ριάλιτι σταρ.

Την επιμέλεια του εγχειρήματος έχουν οι Clarence «Coodie» Simmons και Chike Ozah, το δίδυμο που είναι γνωστό ως Coodie & Chike, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει δύο βίντεο κλιπ του Kanye West, το «Through The Wire» και την τρίτη εκδοχή του «Jesus Walks». Το ντοκιμαντέρ δεν έχει επίσημο τίτλο για την ώρα, ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα τέλη του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA