Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις τελευταίες του ημέρες στο Survivor, ο Πάνος Καλλίδης είχε αρχίσει να αλλάζει στάση και να απομακρύνεται από τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη με τους οποίους έκανε περισσότερη παρέα. Φαινόταν να επηρεάζεται από τα λόγια του Παππά και είχε πάει πιο κοντά σε αυτόν, την Ελευθερία και τον Κατσούλη με τη Μαριαλένα.

Έχοντας πια ένα μεγάλο διάστημα που έχει αποχωρήσει, στο οποίο σίγουρα θα είδε πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνον, τα οποία δε μπορούσε να μάθει μέσα από το Survivor, ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να προσφέρει στο κοινό μια ολοκληρωμένη, έστω υποκειμενική, άποψη για κάποιους παίχτες που τους έζησε καλά.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Αλέξη Παππά και είπε για εκείνον ότι «εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και καλός σκηνοθέτης», εννοώντας πως κατευθύνει ανθρώπους και συμπεριφορές στην ομάδα που βρίσκεται. Άφησε κιόλας αιχμές για το αγώνισμα στο οποίο αποφάσισε με τον Σταμούλη να μην αγωνιστούν, θεωρώντας ότι στόχος τους ήταν να παίξει ο Καλλίδης με δυνατούς παίχτες της αντίπαλης ομάδας και να τονιστεί πόσο αδύναμος είναι αγωνιστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=9nto9xyv1Tc
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA