Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε φορά που ένας παίχτης του Survivor αποχωρεί από το ριάλιτι, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται. Βλέπουμε για παράδειγμα ότι δεν παίρνουν στα χέρια τους το κινητό κατευθείαν και δεν τους επιτρέπεται να κάνουν άμεσα κάποια ανάρτηση. Υπάρχει πρώτα ένα διήμερο-τριήμερο στο οποίο βρίσκονται κλεισμένοι σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομήνικο, τρώνε κανονικά και περιμένουν να παιχτεί το επεισόδιο της αποχώρησής τους.

Στη συνέχεια, έχουμε την εμφάνιση τους μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μετά ξεκινάει ο δρόμος της επιστροφής με πτήση που περνάει από το Παρίσι. Όταν φτάνουν στην Ελλάδα, οι κάμερες περιμένουν στο αερόδρομιο για δηλώσεις, αλλά υπάρχουν άνθρωποι της παραγωγής του Ατσούν που φυγαδεύουν τους παίχτες και δεν τους επιτρέπεται καμία δήλωση μέχρι να καλύψουν την υποχρέωση παρουσίας τους σε εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπως το Καλό Μεσημεράκι και το Love It.

Όλη αυτή η διαδικασία προβλέπεται στο συμβόλαιο και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, οι παίχτες του Survivor κάνουν κανονικά στρατιωτική θητεία. Ακόμα και μόλις αποχωρήσουν, για το επόμενο εξάμηνο ανήκουν επί της ουσίας στην Acun Medya. Έτσι συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα ριάλιτι. Από την ημέρα της αποχώρησης μέχρι τους επόμενους έξι μήνες κάθε τους κίνηση δημόσια θα πρέπει να έχει λάβει έγκριση και από την εταιρεία παραγωγής, ειδάλλως θα υπάρχουν κυρώσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA