Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν πριν από τρία χρόνια όταν η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλλε τον Μάνο Παπαγιάννη για άσκηση βίας στα παρασκήνια της παράστασης που έπαιζαν μαζί, με τον ηθοποιό να απαντά στην κατηγορία και να δίνει μια διαφορετική περιγραφή. Η υπόθεση τους μπορεί να έμεινε στην αφάνεια ως προς τα μέσα, αλλά εξελίχθηκε σε δικαστική διαμάχη που αναμένεται να ξεκινήσει.

Από τότε μέχρι σήμερα συνέβησαν πολλά, με τη σωρεία καταγγελιών για βίαιες συμπεριφορές στο ελληνικό θέατρο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον εντός του 2021. Ως ένα περιστατικό που είχε γίνει γνωστό από πολύ πριν, η Σοφία Παυλίδου έχει κληθεί να σχολιάσει αρκετές φορές τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από τη Φάρμα, η ηθοποιός βρέθηκε στο Πρωινό, εκπομπή που είχε φιλοξενήσει τότε τον κ. Παπαγιάννη, και έκανε μια αποκαλυπτική περιγραφή του τι συνέβη τότε, τις ημέρες μετά το περιστατικό που αναφέρει, αλλά και το πώς έφτασε να το δημοσιοποιήσει, ενώ δεν είχε τέτοια πρόθεση.

«Όσο ήμουν στη φάρμα, είχε γίνει ένα ενδιαφέρον podcast από τον Άρη Δημοκίδη σχετικά με την αντιμετώπιση του γεγονότος. Όταν μου συνέβη εμένα, αναγκάστηκα να μιλήσω, όχι επειδή ήθελα, αλλά γιατί 2 μέρες πριν, ο συμπαραγωγός της παράστασης - φερόμενος ως δράστης τώρα για την απάτη με τις θυρίδες - είχε καλέσει έναν κύριο, φίλο του, να δει την παράσταση, ο οποίος έχει ένα σάιτ. Γυρίζω εγώ στο σπίτι, που εννοείται ότι δεν κοιμήθηκα μετά το νοσοκομείο, και χτυπάει το τηλέφωνο μου 9 το βράδυ. Ήταν ένας δημοσιογράφος και μου λέει ότι έχει ανέβει στο τάδε σάιτ ότι μετά την παράσταση χαστούκησα έναν συνάδελφο.

«Αν είχε αναγνωρίσει το λάθος του, δεν θα πήγαινα δικαστικά»

Μιλάω εγώ και λέω ότι δεν έγινε έτσι, αλλά αυτός έγραφε τη συνομιλία μας. Χωρίς να το γνωρίζω λοιπόν, έπαιξε η συνομιλία μας σε εκπομπή την επόμενη μέρα. Εγώ δεν πήρα καμιά εκπομπή να μιλήσω γι΄αυτό. Δεν ήταν κάτι που...με τιμούσε, αν θες, τότε, δεν ήταν κάτι που ήμασταν ακόμα έτοιμοι να μιλήσουμε. Από κει και πέρα ο άνθρωπος αυτός με κατέγραφε χωρίς να το γνωρίζω και φυσικά μετά μίλησα στο δελτίο του Alpha. Μέχρι εκεί όμως. Εγώ είχα δυο παιδιά στην εφηβεία, μπορούσαν να μπουν στο ίντερνετ, μπορούσαν να μπουν οι φίλοι τους, δεν ήθελα να δώσω έκταση.

Ο παραγωγός αυτός όμως δεν είχε αφήσει κανάλι για κανάλι και έβγαινε να υπερασπιστεί τον φερόμενο ως θύτη - να τον λέμε έτσι, αφού δεν έχει γίνει η δίκη - για ένα περιστατικό που δεν ήταν καν μπροστά. Εγώ ήθελα να σταματήσει να συμβαίνει γιατί ερχόντουσαν τα παιδιά από το σχολείο και με ρωτούσαν, τους ρωτούσαν οι συμμαθητές τους. Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας ενός ανθρώπου που δεν γνώριζα καν ότι είναι παραγωγός.

Και όλες οι εκπομπές τότε φιλοξενούσαν τον θύτη όπου έλεγε τη δική του πλευρά. Ποια εκπομπή θα το έκανε αυτό σήμερα; Εδώ μου έστελνα μηνύματα στο Instagram "καλά αν έφαγες κι ένα χαστούκι τι έγινε"; Δεν ήταν έτοιμος τότε ο κόσμος, οι εκπομπές, τίποτα δεν ήταν έτοιμο. Και φυσικά δεν ήταν έτοιμος ο θύτης να βγει να πει "ήταν ένα λάθος". Όχι να πει συγγνώμη, απλώς να αναγνωρίσει το λάθος. Αν το έκανε, εγώ δε θα πήγαινα δικαστικά γιατί δικαιολογώ τους ανθρώπους. Αυτό μόνο αν συνέβαινε, θα καταλάβαινα ότι δεν θα το ξανακάνει. Έμαθα ότι κι άλλη συνάδελφος είχε ανάλογο περιστατικό».

https://www.youtube.com/watch?v=hjbS6GfB05A
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA