Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο μήνες μετά την κοινή καταγγελία που έκανε η Τζένη Μπότση με τις Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, η υπόθεση έχει κάνει τη μετάβαση της από το τηλεοπτικό πεδίο στο πεδίο του δικαστηρίου και όλοι σαφώς αναμένουμε να επέλθει δικαιοσύνη σε όλες τις περιπτώσεις στο ελληνικό θέατρο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και καταγγέλλεται βία ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική.

Πολύ πιο σημαντικό κομμάτι από την επιβολή του νόμου, είναι φυσικά να υπάρχει ο χώρος ώστε τα θύματα να μη φοβούνται να καταγγείλουν, να μη φοβούνται ότι θα γίνουν δακτυλοδεικτούμενα. Δεν είναι κάτι εύκολο προφανώς και θέλει να έχει ο καθένας δίπλα του ανθρώπους που με τον τρόπο τους θα δημιουργήσουν αυτό το πλαίσιο.

Για τη Τζένη Μπότση ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος εκείνος που της προσέφερε την ασφάλεια και την ηρεμία για να συνασπιστεί με τις φωνές της Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα.

Η ανάρτηση του Σεργουλόπουλου που την «έσπρωξε» να μιλήσει

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή Tik Talk του Σρόιτερ, όπου ήταν καλεσμένος ο Σεργουλόπουλος, χάρη στη δική του πρωτοβουλία συνειδητοποίησε ότι είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσει δημόσια.

«Ο Φώτης ήταν πάντα για μένα ένα χέρι που με σπρώχνει και έτσι με έσπρωξε να μιλήσω και για τη σεξουαλική παρενόχληση. Του το χρωστάω πραγματικά γιατί με έκανε να νιώσω πιο ελεύθερη.

Όταν ξεκίνησε όλο αυτό με τη Σοφία Μπεκατώρου, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "Μου επιτρέπεις να ποστάρω κάτι; Δεν θέλω να στενοχωρηθείς ή να αγχωθείς". Και στη συνέχεια μου είπε ότι είχε κάποια μηνύματα που κατάλαβαν ότι αναφερόταν σε εμένα και του έλεγαν πως δεν είμαι έτοιμη.

Και του λέω "εσύ πιστεύεις ότι είμαι έτοιμη;" και μου λέει "δεν ξέρω, εσύ θα το αποφασίσεις". Και τότε του λέω "ναι είμαι έτοιμη, θα το κάνω". Ήταν δίπλα μου, στη δικηγόρο μας, ήταν δίπλα μου όταν πήγα και μίλησα. Βγήκε και μίλησε για εμάς, σαν να είχε συμβεί και σε εκείνον. Όταν μιλάς για έναν άνθρωπο δικό σου, μιλάς με πιο έντονα συναισθήματα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο απόλυτη γιατί...μιλάω για τον εαυτό μου. Εκείνος μίλησε για εμένα και γι’ άλλη μια φορά τον έβλεπα στην τηλεόραση κι έκλαιγα και έλεγα πόσο τυχερή είμαι που τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που είναι φίλος μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA