Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο χωριό του Τριαντάφυλλου στη Ρόδο, στα Απόλλωνα, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε», όπου συνομίλησε για πρώτη φορά με τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν έκρυψε την πικρία και τη στενοχώρια της για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στον γιο της στο «Survivor».

«Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο», είπε αρχικά η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

«Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Βλέπει μόνο χαρούμενες σκηνές και όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει "μπράβο μπαμπά"», προσέθεσε.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει σε τρία λεπτά... γεια σου ρε μάνα», συμπλήρωσε. 

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου δεν έκρυψε την πίκρα της για το πώς φέρονται στον γιο της και είπε ότι προτιμά να τον δει ν’ αποχωρεί: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ καθημερινώς».

Τέλος κατέληξε λέγοντας: «Ναι έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του, έτσι μου είχε πει, για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA