Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι πια εμφανές, χωρίς καμία αμφισβήτηση, ότι ο Παππάς που κατηγορεί τον Τζέιμς ότι καταστρώνει σχέδιο για να πάει τελικό, έχει καταστρώσει στο μυαλό του σχέδιο πολύ πιο...ενορχηστρωμένο. Είναι στόχος του να παίξει με το μυαλό των παιχτών που θεωρεί δυνατούς και λογίζει ως αντιπάλους του, αν και ο ίδιος σε επίπεδο αγωνισμάτων είναι σίγουρα κάτω από την 8αδα.

Όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στα συμβούλια, κορυφώθηκαν στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου στο Survivor, όπου ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε προς τον Παππά. Η παρ΄ολίγον χειροδικία λίγο πριν το αγώνισμα μπορεί να αποφεύχθηκε, αλλά χάρη και στο «λάδι στη φωτιά» που έριξε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με το κοινό ζέσταμα Ηλία-Κόρομι, η συνέχεια στην παραλία ήταν εξίσου έντονη.

Εκεί είδαμε τον Ηλία να βάζει τα κλάματα, τον Παπαδόπουλο να του συμπαραστέκεται, την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο να επηρεάζονται από τη σύσκεψη Παππά με Τριαντάφυλλο, Σάκη και Ελευθερία, όπου συζητήθηκε αυτό το κοινό ζέσταμα και όλα συνέτειναν σε ένα ακόμα μεγαλύτερο ξέσπασμα του Μπόγδανου, αυτή τη φορά προς την κάμερα.

«Σε χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον Τζέιμς»

Εκεί ο Ηλίας έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον Παππά. Ανέφερε ότι ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο αναγνωρίζονται ως τα πιο δυνατά στελέχη της Κόκκινης Ομάδας, του είπε πως ο Παππάς τον χρησιμοποιεί για να βάλλει τον Τζέιμς και γι΄αυτό δεν πρέπει να νευριάζει.

Η αντίδραση του Ηλία ήταν, για ακόμα μια φορά, σωστή.

«Με τρέλανε ακόμα περισσότερο ο Σάκης που με πιάνει εκτός κάμερας, μπροστά στα παιδιά και μου λέει "μην ψαρώνεις έχει το λόγο του να χτυπήσει τον Τζέιμς και χρησιμοποιεί εσένα". Και του λέω "τι μου λες τώρα ρε φίλε; Θα είμαι εγώ το τρένο του οποιουδήποτε για να κάνει το σκοπό του"; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δεν παίζει στο μυαλό μου αυτό το σκηνικό. Και με τον Σάκη έχω μια πάρα πολύ ωραία σχέση, δε μπορεί να γυρνάει να μου το λέει αυτό. Του το είπα. Του λέω "δηλαδή εσύ το στηρίζεις αυτό το πράγμα; Με κοιτάς στα μάτια και μου το λες ως επιχείρημα; Εγώ θα είμαι το μέσο του Αλέξη για να στοχεύσει τον Τζέιμς"; Πάμε καλά εδώ που έχουμε έρθει..; Εγώ είμαι σε μια παραλία και θέλω να λέω βλακείες και με τον Τζέιμς και με τον Αλέξη προσπάθησα αλλά βλέπω ότι δε γίνεται...Δε μπορώ με ανθρώπους που είμαστε μαζί 24 ώρες να συζητάμε πράγματα εκτός παιχνιδιού. Γιατί αυτό να πρέπει να γίνει στρατηγική; Είναι δυνατόν»; 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA