Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Γιώργος Λιανός, σχολίασε το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν το αγώνισμα στο επεισόδιο της Κυριακής, όταν μετά από ένα μπαράζ χαρακτηρισμών ο Ηλίας Μπόγδανος κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Αλέξη Παππά και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων παικτών για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός υποβάθμισε το περιστατικό, λέγοντας ότι μετά από λίγο οι παίκτες ήταν μία χαρά και προσθέτοντας ότι οι παίκτες είναι ενήλικοι και κρίνονται από τον κόσμο για τη συμπεριφορά τους.

«Τίποτα αρπάχτηκαν λίγο και μετά ήταν αγκαλιά. Ο Παππάς έχει μια συγκεκριμένη τεχνική. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες, αλλά γι’ αυτό το θέμα επειδή είδα ότι ενοχλήθηκε πολύς κόσμος. Ας τα βάλουν και με την  παραγωγή και με όποιον θέλουν. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι 7 και 8 χρόνων παιδιά. Είναι όλοι πάνω από 25 χρόνων. Είναι από 25 μέχρι 40. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω τώρα γιατί δεν τους φίμωσες, γιατί δεν τους είπες “σκάσε βλάκα”. Είναι ανήλικοι και έχουν άποψη και γι’ αυτήν κρίνονται. Αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία θα κριθεί γι’ αυτό, θα πει ο κόσμος, "λες βλακείες". Αν βγει ο Μπόγδανος και κάνει μια ανοησία, θα πει ο κόσμος, "έκανες ανοησία". Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη “θα με κοιτάς στα μάτια όταν μιλάς” τι ήταν αυτά. Δεν ήταν παρόμοια περιστατικά ανθρώπων που επιβιώνουν στη ζούγκλα και έχουν  τις εντάσεις τους παραπάνω από τις καθημερινές εντάσεις. Αυτά είναι τρολ καταστάσεις, δεν τα λέει ο κόσμος αυτά», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Επιπλέον ερωτηθείς για αυτό που υποστηρίζουν κάποιοι ότι θα πρέπει να επέμβει η παραγωγή επειδή ο Αλέξης Παππάς ασκεί ψυχολογική βία, ο Γιώργος Λιανός, απάντησε:

«Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία, επειδή είναι πολύ συγκεκριμένος και προέρχεται από επιστήμονες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μην παίρνεις μία ατάκα που γράφει αυτή τη στιγμή ένα 12χρονο στο Twitter και τη μεταφράζεις σε κοινή λογική όλου του κόσμου. Κανείς δεν ασκεί ψυχολογική βία σε κανέναν. Δέκα λεπτά μετά το περιστατικό αυτό, οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι και πανηγύριζαν επειδή κέρδισαν το quiz και θα έτρωγαν τρεις πάστες. Πίστεψέ οι παίκτες είναι μια χαρά και τη στρατηγική τους έχουν και τα κολπάκια τους κάνουν και θα παίξουν και τα παιχνιδάκια τους για να “μπριζώσουν” ο ένας τον άλλον. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA