Μενού
  • Α-
  • Α+

MasterChef, Survivor και Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν για ακόμα μια φορά να διαγωνίζονται για να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού και πρόκειται για μια «μάχη» που κανείς δε μπορεί να πει κάθε βράδυ ποιος θα την κερδίσει. Μέχρι στιγμής το Survivor έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες το MasterChef παίρνει συχνά πρωτιές στο δυναμικό κοινό.

Το μόνο βέβαιο είναι πως και τα τρία προγράμματα έχουν τέτοια δυναμική ώστε να κάνουν ταυτόχρονα ποσοστά από 20-22% και πάνω και στις δύο κατηγορίες κοινού, κάτι που αυξάνει διαρκώς τον ανταγωνισμό μεταξύ τους και δεν αφήνει περιθώριο σε κανένα άλλο κανάλι.

Εναλλάσσονται στις πρώτες θέσεις Survivor-MasterChef

Μεγαλύτερο credit φυσικά πάει στις Άγριες Μέλισσες που καταφέρνουν στη δεύτερη χρονιά τους να στέκονται επάξια απέναντι σε δύο ισχυρά τηλεοπτικά brands, το Survivor και το MasterChef, τα οποία είναι ριάλιτι και τα τελευταία χρόνια το κόνσεπτ του ριάλιτι είναι πάντοτε ψηλότερα στις προτιμήσεις του κοινού.

Το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef βγήκε πρώτο στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 32,6% και το Survivor ακολούθησε με 29,5%. Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν τρίτες με 21,8%. Στο γενικό σύνολο αντιστράφηκαν οι ρόλοι μεταξύ των δύο ριάλιτι. Το Survivor πήρε την πρωτιά με 28,5%, το MasterChef ήρθε δεύτερο με 26,1% και οι Άγριες Μέλισσες έπιασαν το 25,6%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA