Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση της κόστισε τόσο στο κοινό όσο και στους συμπαίχτες της. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν και είναι από τις παίκτριες που σπάνια συναντά κανείς στα ριάλιτι, έστω και αυτής της υβριδικής μορφής όπως είναι το MasterChef. Πολύ λογικά λοιπόν επήλθε ένα πυρ ομαδόν του κοινού στο άκουσμα της αποχώρησης της.

Μια αποχώρηση όμως που δεν κράτησε για πολύ, αφού μέσα σε λίγα 24ωρα οι τρεις κριτές είχαν ξεκινήσει τη διαγωνιστική διαδικασία ανάμεσα σε 12 παίχτες που έχουν φύγει και στο τέλος της διαδικασίας η Μαργαρίτα είχε και πάλι την ποδιά της και επέστρεφε μέσα σε πανηγυρισμούς στο σπίτι του MasterChef.

Οι πανηγυρισμοί στον εξώστη και οι 5 παίχτες που αποκλείστηκαν οριστικά

Σε αυτή την πρώτη δοκιμασία της δεύτερης ευκαιρίας, η Μαργαρίτα έφτασε ως το τέρμα και διεκδίκησε την είσοδο μαζί με τη Μαρίνα Ντεμολλάι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το όνομα στην ποδιά με παιχνιδιάρικο τρόπο, έχοντας κρύψει με το δάχτυλο όλα τα γράμματα εκτός από το «Μ» που είναι κοινό για τα δύο ονόματα. Όταν πήρε το δάχτυλο του η Μαργαρίτα έτρεξε, πήρε την ποδιά και πήγε με ταχύτητα Road Runner στον εξώστη να αγκαλιάσει τους συμπαίχτες της.

Όσο για τους υπόλοιπους 11 της δεύτερης ευκαιρίας, οι 6 θα βρεθούν σε ακόμα μια δοκιμασία, ενώ οι υπόλοιποι 5 έχασαν οριστικά την πιθανότητα επιστροφής στο MasterChef.  Κωνσταντίνος Χασιώτης, Βίλλη Σέργη, Μαρία Φίλογλου, Αλέξανδρος Ακριτίδης και Σερόπ Τσαμουσσιάν δε θα επανέλθουν στο ριάλιτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA