Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των media των περασμένων δεκαετιών. Ο ιδιαίτερος τρόπος ομιλίας του τον έκανε αξιομνημόνευτο και ο αυστηρά ειλικρινής τρόπος του τον έκανε περιζήτητο για μια εποχή.

Αυτά έχουν πια περάσει και ο δημοσιογράφος κάνει μια μίνι αναπόληση της πορείας του μέχρι σήμερα στην εκπομπή Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σε ένα από αυτά που είπε, έκανε και μια αποκάλυψη για το πρώτο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, στις απαρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, με τη νεαρή τότε Ελένη να τον εντυπωσιάζει τόσο πολύ ώστε να απορρίπτει 150 μοντέλα για να χάρη της.

«Το πρωινό που έκανα στην τηλεόραση δεν ήταν όπως αυτά που γίνονται τώρα. Ήμουν εγώ με έναν ωραίο και μια ωραία. Διαλέξαμε τότε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που μόλις την είδα, ζαλίστηκα, είπα αυτή θα πάρουμε οπωσδήποτε. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA