Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, η YouTuber, Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor».

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο, το πώς πήρε την απόφαση να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για την κόντρα του Τζέιμς Καφεντζή με τον Αλέξη Παππά.

«Την απόφαση να πάω στο Survivor την πήρα στην τρέλα. Δευτέρα μου το είπαν, Πέμπτη έφυγα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Νόμιζα ότι ήταν λάθος που πήγα… Οι φίλοι μου μου λέγανε ότι “σε κράζανε γιατί χαμογελούσες ειρωνικά”. Αν δεν γελούσα δεν θα περνούσα καλά», είπε αρχικά η γνωστή YouTuber στον Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε σ’ έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, τον Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάποιοι παίκτες δεν το έχουν καταλάβει. Δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Το Survivor όμως είναι πολύ παιχνίδι ψυχολογίας. Δεν αρκεί να είσαι καλός στα αγωνίσματα».

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ψηφίζει τον πιο αδύναμο παίκτη, ούτε αυτόν που θέλει να παραμείνει ακριβώς το παιχνίδι», είπε σχετικά με την ψηφοφορία του κόσμου και αναφέρθηκε στη δική της αποχώρηση:

«Και το περίμενα και δεν το περίμενα να φύγω. Είχα σκεφθεί ότι ο κόσμος που συμπαθεί εμένα και τον Τζέιμς, θα πρέπει να μοιράσει τις ψήφους του. Βγαίνοντας έξω συνειδητοποίησα ότι ψηφίζουν οι φανς και της Κόκκινης ομάδας ακόμα και αν δεν τους αφορά για ν’ αποδυναμώσουν τον Τζέιμς. Θα ήταν πολύ άδικος ο κόσμος αν έβγαζε τον Τζέημς. Στεναχωρήθηκα, γιατί αισθανόμουν ότι και αγωνιστικά άρχιζα και γινόμουν πολύ καλύτερη και περνούσα και καλά και έβαινε προς τα έξω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έφυγα στο καταλληλότερο σημείο. Έπαιξα καλά, έφαγα με τους φίλους μου, δεν είχαν την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων να με επηρεάζει. Μπορεί να το επιτρέψει ο Αλέξης Παππάς, δεν ξέρουμε πότε θα κάνει την επόμενή του απεργία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφεντζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Πιστεύω ότι ο Τζέιμς είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος και όταν τους ευφυείς ανθρώπους δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε, τους χτυπάμε».

«Θέλω να αποκαταστήσω μια αδικία για τον Νικόλα (Μπάρτζη) σοβαρή. Είναι πολύ άδικο για τον Νίκο να λένε ότι κάνει ό,τι του πει ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία. Και γιατί δεν ισχύει και γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος και ξεροκέφαλος. Είναι τρομερά αυθεντικό παιδί. Θεωρούν ότι επειδή έχει αδυναμία στο να εκφράσει τα λόγια του, έχει αδυναμία και στο να τα σκεφτεί», κατέληξε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA