Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φετινό Survivor έχει αναβιώσει καταστάσεις που είχαμε να δούμε από το πρώτο του 2017, αν και τότε ο πανζουρλισμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η απήχηση του φετινού ριάλιτι έχει ανεβάσει κατακόρυφα το στάτους προσώπων που δεν είχαν καμία αναγνωρισιμότητα πριν μπουν στο παιχνίδι.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, με το Survivor να της προσέφερε δημοσιότητα και αναμένεται να της προσφέρει ακόμα περισσότερα σε επίπεδο δύναμης στα social media άρα και χρημάτων για διαφημίσεις. Κάτι που φάνηκε κι από την απήχηση που είχαν οι πρώτες αναρτήσεις της στο Instagram μετά από ενάμιση μήνα αποχής λόγω της παρουσίας της στο ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/CNmeoSyApIO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πρώτη φάση πάντως το Survivor την έκανε να νιώσει σταρ διεθνούς φήμης, αν κρίνουμε από τον τρόπο που έφτασε στο αεροδρόμιο και τη φυγάδευσαν οι άνθρωποι της παραγωγής.

Άφιξη σουπερστάρ για τη Χριστίνα

Το έχουμε δει σε όλους τους παίκτες, αλλά στη Χριστίνα ήταν λίγο παραπάνω, καθώς είναι κι ένα πρόσωπο που μπορεί να πει πολλά για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη. Έτσι, με το που βγήκε από την πύλη, οι κάμερες έπεσαν πάνω της, αλλά φρόντισαν να τους απομακρύνουν οι άνθρωποι της παραγωγής, με τη Χριστίνα να προλαβαίνει να πει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, θα τα πούμε σύντομα όλα».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχαν αποκαλύψει στο Happy Day, οι παίκτες ανήκουν στο Survivor για τους επόμενους 6 μήνες και ό,τι πουν, όπου εμφανιστούν, όλα φιλτράρονται από την παραγωγή του Ατσούν και κάθε κίνηση προϋποθέτει την άδεια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA