Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τα προσωπικά του στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και επεφύλασσε μια έκπληξη στους παρουσιαστές αλλά και στο κοινό.

Ο ηθοποιός που πρωτομάθαμε στους Απαράδεκτους και συνδέθηκε περισσότερο απ΄όλα με τον ρόλο του Πουλόπουλου στο Καφέ της Χαράς, περιέγραψε στο Πρωινό πως παντρεύτηκε με την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του χωρίς να έχουν σχεδιάσει το γάμο και χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Όταν έγινε ο γάμος ο ηθοποιός ήταν 56 ετών και εξήγησε πως έκαναν σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του. Είχε όμως και ένα πολύ χαρμόσυνο νέο να μοιραστεί. «Θα σου δώσω μια είδηση τώρα, επειδή με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία μιας και μιλάμε γι΄αυτά. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι, μιας και τα λέμε όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ήταν κάτι που το θέλαμε. Είναι κοριτσάκι. Δεν αγχώνομαι, μια γλυκιά χαρά έχω» ανέφερε ο Χαλακατεβάκης, ο οποίος πριν ένα μήνα περίπου έχασε τη μητέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5yIBc7mjpc
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA