Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, γνωστός επιχειρηματίας της νυχτερινής διασκέδασης και πάντοτε ειλικρινά καυστικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, έχει να αφηγηθεί από τη ζωή του και τη συναναστροφή του με Έλληνες καλλιτέχνες άπειρες ιστορίες. Μία απ΄αυτές ανέσυρε από τη μνήμη του μιλώντας στο Πρωινό και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη/

Ο κ. Παπαργυρόπουλος εξέφρασε αρχικά το παράπονο/ενόχληση που έχει από τραγουδιστές οι οποίοι ξεκίνησαν από μπουζούκια και όταν άλλαξε το στάτους και το ρεπερτόριο τους τους έφερνε στο Μέγαρο Μουσικής και τέτοιας εμβέλειας μουσικές σκηνές, ξεχνούσαν το παρελθόν τους και δεν είχαν ούτε μια καλή κουβέντα να πουν για τα μέρη που τους ανέδειξαν.

«Ο Τριαντάφυλλος χάζεψε εντελώς στο Survivor»

«Εμένα το παράπονό μου είναι ότι κανείς δε μιλάει για τα μπουζούκια. Παίρνουμε κάποιον από τη γειτονιά του, το χωριό του, τον πήραμε βλαχάκι, έγινε με την αξία του τραγουδιστής, αλλά ας πει κι ένα ευχαριστώ. Βγαίνει ο Νταλάρας τώρα, μια ώρα εκπομπή, δεν είπε ένα ευχαριστώ στα μαγαζιά αυτά. Πού έγινες μεγάλος και τρανός ρε μάγκα;» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μια ιστορία με την Άννα Βίσση λίγο πριν από πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο. «Η Βίσση δεν έχει απαιτήσεις μόνο από τον επιχειρηματία. Η Βίσση έχει μια μαγκιά, είναι αντράκι. Κάνουμε πρεμιέρα, έχει φέρει δύο πανάκριβα φορέματα, μου λένε κάποια στιγμή ότι με θέλει στο καμαρίνι. Πάω μέσα, ήταν ο Καρβέλας, αυτή που την έντυνε, φοράει τα φορέματα, με ρωτάει ο Καρβέλας "τι βλέπεις;", λέω "Νίκο να το πω όπως θέλω;", μου λέει "πες το", "παπ..ες" του λέω. Το ίδιο βράδυ η Βίσση έστειλε άνθρωπο της στο Μιλάνο και έφερε δύο φορέματα θανατηφόρα. Αυτή είναι η Βίσση».

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά ο κ. Παπαργυρόπουλος, αφού σχολίασε ως λανθασμένη την παρουσίαση του House of Fame από τη Φουρέιρα, ενώ για τον Τριαντάφυλλο είπε χαρακτηριστικά ότι «έχει χαζέψει εντελώς. Αν περνούσε δύσκολα, θα έκανε με αξιοπρέπεια αυτό που έκανε ο Καλίδης και θα έφευγε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA