Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που αν μη τι άλλο αυτοτρολάρεται σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν οι εκπομπές που συμμετέχει και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει σχολιάσει με καυστικό-σατιρικό τρόπο το τηλεοπτικό του μέλλον.

Κάτι ανάλογο έκανε και το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, μια εκπομπή που σίγουρα δεν κάνει τα νούμερα τηλεθέασης του παρελθόντος και με τον Λιάγκα να προστέθηκε μεσούσης της σεζόν για να φέρει μια διακριτή άνοδο. Σε μια τόσο ανταγωνιστική χρονιά και ζώνη αυτό δεν επετεύχθη και αν πάρουμε στα σοβαρά την αυθόρμητα ατάκα του παρουσιαστή, τότε μάλλον δε θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση του χρόνου.

Έδωσε είδηση για του χρόνου ο Λιάγκας;

Καθώς έδειχναν στο Πρωινό στιγμιότυπα από τη Φάρμα, μια φράση του Μαντζουράνη στον Ντούπη έγινε η αιτία για να τον χειροκροτήσουν ο Λιάγκας με τον Ουγγαρέζο, με τον τελευταίο να λέει για πλάκα ότι του χρόνου ο Μαντζουράνης θα είναι στο Πρωινό. Ο Λιάγκας τότε είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου «Έτσι κι αλλιώς εμείς δε θα είμαστε» και σε αυτό συμπεριλαμβάνει πιθανότατα τον Ουγγαρέζο και λογικά δεν εννοούσε τη Φαίη ή το Πρωινό συνολικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 9ο λεπτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA