Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ξεκίνημα του Survivor βρήκε τους 2 να κάνουν παρέα και να κολλάνε ως χαρακτήρες, παρέα με τον Κοψιδά. Όταν άλλαξαν οι ομάδες και αναμείχθηκαν διάσημοι με μαχητές, Παππάς και Τριαντάφυλλος έγιναν «πρώην» όπως λέγανε όλοι οι παίκτες περιπαικτικά και είχαν τσακωθεί κιόλας σε ένα συμβούλιο. Από τότε όμως που ο Τριαντάφυλλος έθεσε με τη συμπεριφορά του εαυτόν απέναντι από την Κόκκινη Ομάδα, ο Παππάς έτεινε χείρα βοηθείας και τον υπερασπιζόταν, αν και σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Όταν άλλαξαν πάλι οι ομάδες και βρέθηκαν από κοινού στην Κόκκινη, είναι αχώριστοι, ο Παππάς τον έχει βάλει μέσα στο crew του και θα λέγαμε ότι η σχέση τους είναι σαν πατέρα με γιο, σαν μέντορα με παιδάκι. Γι΄αυτό και δεν είχε τύχει ποτέ να διαφωνήσουν, αφού ο Τριαντάφυλλος ακολουθούσε τη γραμμή Παππά.

Ο Παππάς στήριξε Ασημακόπουλο και διαφώνησε με τον Τριαντάφυλλο

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor είδαμε για πρώτη φορά τον Παππά να κάνει παρατήρηση στον Τριαντάφυλλο για κάτι που είπε στον Ασημακόπουλο. 

Ο Ασημακόπουλος ανέφερε στον Τριαντάφυλλο ότι ήταν λάθος του που λίγο πριν παίξει με τον Παύλο, ο Ντάφυ του είπε ότι ο Παύλος είναι καλός στον στόχο και δεν αρκέστηκε στο να τον εμψυχώσει. Ο Τριαντάφυλλος θίχτηκε για άλλη μια φορά υπερβολικά, θεώρησε ότι πάλι του επιτίθενται και ύψωσε τους τόνους. Λίγες στιγμές αργότερα, σε συζήτηση με τον Παππά, εκείνος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ήταν αχρείαστο να το πει αυτό. 

Έτσι, έστω και σε ήρεμο κλίμα, είδαμε για πρώτη φορά τον Παππά να διαφωνεί με την κίνηση του Τριαντάφυλλου μετά την επανασύνδεση τους, κάτι που δεν προβλέπεται να το δούμε ξανά. Τουλάχιστον όχι μέχρι να φτάσει το παιχνίδι σε σημείο που τα συμφέροντα τους θα συγκρουστούν.

https://www.youtube.com/watch?v=RfRMijtyEYo
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA