Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αληθινά χαστούκια που έφαγε ο Θανάσης Βέγγος από τον Κώστα Χατζηχρήστος στην ταινία «Ο Ηλίας του 16ου» ήταν ο λόγος που οι ηθοποιοί δεν ξαναμίλησαν και δεν ξανασυνεργάστηκαν έκτοτε, αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας στο «Πρωινό».

«Στον Ηλία του 16ου ο Θανάσης Βέγγος δεν ήξερε ότι θα φάει πραγματικά χαστούκια από τον Κώστα Χατζηχρήστο. Είχαν συνεννοηθεί ο Χατζηχρήστος με τον Σακελλάριο ότι θα πάει η σκηνή μια κι έξω, να μην την κάνουν δεύτερη φορά. Ο Θανάσης Βέγγος ξαφνιάζεται, δεν ξέρει τι να κάνει, να τον πλακώσει κι εκείνος στο ξύλο; Μετά από αυτή τη σκηνή, αυτοί οι δύο δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Ο Θανάσης Βέγγος δεν δέχτηκε ποτέ να ξανασυνεργαστεί με τον Χατζηχρήστο μέχρι το τέλος της ζωής του» είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πώς αποκάλυψαν Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ ότι ήταν ζευγάρι

Ένα φιλί στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» ήταν η αφορμή για να αποκαλύψουν τη σχέση τους Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Στο φινάλε της ταινίας “Μοντέρνα Σταχτοπούτα”, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δίνει ένα φιλί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Αλέκος Σακελλάριος λέει πάμε τη σκηνή. Γίνεται η σκηνή κανονικά και όταν είπε στοπ ο Σακελλάριος, το φιλί συνεχίστηκε. Λέει ξανά στοπ, αλλά το φιλί συνεχιζόταν. Εκεί τους είπαν “εμείς από εδώ και πέρα θα είμαστε μαζί”» αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η... παρεξήγηση ανάμεσα σε Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Μαίρη Αρώνη

«Η Μαίρη Αρώνη ήταν μια πάρα πολύ σημαντική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, έκανε μόνο πέντε ταινίες. Στην ταινία “Μια τρελή… τρελή οικογένεια” τον ρόλο της Πάστα Φλώρα ήταν να τον πάρει η Ρένα Βλαχοπούλου και είχε πει η Ρένα “είμαι πολύ μικρή για να κάνω τη μάνα της Τζένης Καρέζη”. Είπε ο Δημόπουλος στον Παπαγιαννόπουλο “θα της δώσεις το χαστούκι έτσι όπως ξέρεις εσύ”. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν το πιο γερό χαστούκι στον ελληνικό κινηματογράφο. Το χαστούκι που βλέπουμε είναι αληθινό. Ξαφνιάζεται η Αρώνη, ολοκληρώνει τη σκηνή, παίρνει τα πράγματά της και πάει σπίτι της. Λέει στον Σακελλάριο “εγώ στην ταινία δεν θα ξανάρθω, δεν επιτρέπεται εμένα να με χαστουκίσει έτσι ο κ. Παπαγιαννόπουλος”. Σε μία εβδομάδα πήγε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος με μια μεγάλη ανθοδέσμη λουλούδια έξω από το σπίτι της Μαίρης Αρώνη, γονατιστός της ζήτησε συγγνώμη και έτσι η Αρώνη επέστρεψε στην ταινία» περιέγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Τέλος για τον Αλέξη Μινωτή είπε ότι ήταν «πάρα πολύ σκληρός και προσβλητικός στις πρόβες» ενώ αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Κώστας Βουτσάς δεν ήθελαν να τους κάνει τη βιογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA