Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Στέφανος Χίλας, ήταν οι δύο παίκτες που έχασαν τη λευκή ποδιά κατά τη διαδικασία των επιστροφών στο «MasterChef 5», ενώ οι Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος ΣυνοδινόςΑντώνης Μητρόπουλος και Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την επιστροφή τους.

Οι έξι παίκτες οι οποίοι θα χωριστούν σε τρία ζευγάρια θα διαγωνιστούν σε πιάτο αντιγραφής, επιλέγοντας τον δημιουργό του,  έναν από τους πρώην νικητές του «MasterChef», τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Μάνο Σαρρή και τον Σταύρο Βαραθαλίτη.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφών στο ριάλιτι μαγειρικής, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν αυτή που είχε το καλύτερο πιάτο ανάμεσα στους 12 υποψήφιους που διαγωνίστηκαν και κέρδισε τη λευκή ποδιά για να επιστρέψει στο σπίτι. Από τις μονομαχίες ανάμεσα στους οκτώ παίκτες που είχαν παραμείνει στο σπίτι του «MasterChef» και τους έξι παίκτες που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, επέστρεψαν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι αποχωρούν

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ισχύουν, οι παίκτες που επιστρέφουν είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαρία Λαζαρίδου, αλλά και ο Νίκος Σκορδάκης, ενώ φαίνεται ότι αποχωρούν οριστικά, ο Στέφανος Χιλάς, ο Αντώνης Μητρόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν στο σημερινό και αυριανό επεισόδιο (16 και17 Απριλίου).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA