Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου την περασμένη Τετάρτη από το Survivor έδωσε την ευκαιρία στον Τζέιμς να προκαλέσει τον Αλέξη Παππά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το είχε κάνει εκείνος όταν αποχώρησε η Άννα-Μαρία Βέλλη. 

Τότε, ο Παππάς ανέφερε στα επόμενα συμβούλια προς τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη ότι η αποχώρηση της Βέλλη ήταν ένα μήνυμα προς τους δύο για να αλλάξουν συμπεριφορά και τους ρωτούσε με αλαζονικό ύφος αν κατάλαβαν τι τους λέει το κοινό κι αν σκοπεύουν να αλλάξουν.

Τώρα οι όροι αντιστράφηκαν, με τον Τζέιμς να περίμενε, όπως φάνηκε, καιρό για αυτή τη στιγμή. Μόλις επέστρεψαν οι παίχτες στην παραλία μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας, ο Τζέιμς είπε με νόημα στον Παππά «τα ψάρια τα πιάσατε, το μήνυμα από χθες το πιάσατε;», με τον Παππά να του απαντά «Ποιο μήνυμα ρε μεγάλε; Έλα να τα πούμε στην καλύβα μεταξύ μας». Ήταν εμφανές ότι ο Παππάς έδειχνε επιτηδευμένη άγνοια μόνο και μόνο για να πειράξει το μυαλό του Τζέιμς.

«Έλα να βγούμε μαζί στον τάκο»

Η αντιπαράθεση τους, που ούτως ή άλλως έχει αγγίξει τα όρια αγγελοπουλικής ταινίας, συνεχίστηκε στη συγκέντρωση λίγο πριν τον αγώνα, όπου ο Αλέξης Παππάς έκανε μια πρόταση-πρόκληση προς τον Τζέιμς. Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κόκκινης Ομάδας προκάλεσε τον Τζέιμς την επόμενη φορά που οι ομάδες τους θα χάσουν από ένα αγώνισμα ασυλίας, να μη διεκδικήσουν την ατομική ασυλία αλλά να βγουν μπροστά ως προτεινόμενοι, εθελούσια δηλαδή.

Η πρόταση του Παππά έχει συγκεκριμένο στόχο προφανώς, να τεθούν στην ευχέρεια του κοινού οι δυο τους για να φανεί ποιο μήνυμα δίνει τελικά το κοινό: αυτό που ερμηνεύει ο Παππάς ή αυτό που ερμηνεύει ο Τζέιμς; 

Η απάντηση του τελευταίου ήταν επίσης αρκετά σαφής και σίγουρα με θετική απήχηση στη Μπλε Ομάδα, μιας και ζήτησε να είναι όμως μόνο οι δυο τους και να μην υπάρξει άλλος υποψήφιος από τις δύο ομάδες, γιατί έτσι μπορεί να φύγει άλλος από τους 2 και να μην αποσαφηνιστεί το διακύβευμα, δηλαδή το μήνυμα του κοινού.

https://www.youtube.com/watch?v=eBnh1sQAQag
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA