Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φινάλε της περασμένης εβδομάδας η εκπομπή Πρωινό είχε φιλοξενήσει τον Κρις Σταμούλη και είχε προβάλλει τη συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής. Μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια σχόλια με φανερά χιουμοριστική διάθεση που αφορούν την επαγγελματική ιδιότητα του πρώην παίκτη του Survivor. 

Όμως ο Κρις Σταμούλης ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του Ουγγαρέζου και με δηλώσεις του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ζήτησε από τον παρουσιαστή να επανορθώσει. 

Έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε λίγο χρόνο στην εκπομπή Πρωινό και αναγνώρισε το λάθος του, ξεκαθαρίζοντας πως ο σκοπός του δεν ήταν να τον θίξει, αλλά να κάνει πλάκα.

Ειλικρινές mea culpa από τον Ουγγαρέζο

«Προσπαθώ πολύ ώρα να βρω το θάρρος να μιλήσω. Είδα το Σάββατο τον Κρις που βγήκε στη Σίσσυ. Και δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Εδώ δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Εδώ είμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά. Το παιδί στενοχωρήθηκε. Του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Άπαξ και στενοχωρήθηκε, εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ήθελα να το κάνω από εδώ, γιατί όπως το είπα από εδώ, από εδώ ήθελα και να το «μαζέψω». Ένα αστείο είναι αστείο και για τις δύο πλευρές. Όταν η άλλη πλευρά δεν το λαμβάνει ως αστείο, δεν είναι αστείο και ζητώ συγγνώμη».

https://www.youtube.com/watch?v=B5KmH0tUDPA

Αυτή η συγγνώμη ήρθε κατόπιν και των αρκετών υβριστικών σχολίων και μηνυμάτων που δέχτηκε ο παρουσιαστής στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA