Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουμε φτάσει αισίως στο 67ο επεισόδιο του 5ου κύκλου του MasterChef και το ριάλιτι μπαίνει τρόπον τινά στην τελική του ευθεία. Μετά την επιστροφή τεσσάρων παικτών που αποχώρησαν πρόωρα και κέρδισαν ξανά την ποδιά, έχουμε την τελική 12άδα και δε θα υπάρξουν άλλες προσθήκες. Από δω και μπρος θα έχουμε μόνο αποχωρήσεις.

Καθώς τα γυρίσματα για το MasterChef είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με αυτό που βλέπουμε, είναι αναμενόμενο πως μέχρι τον Ιούνιο που θα έχουμε τον τελικό, θα εμφανιστούν στην πορεία πολλά spoilers σχετικά με την εξέλιξη που θα έχει, ιδίως ως προς τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην τελική πεντάδα. Ήδη έχουμε ένα τέτοιο spoiler και τα 5 πρόσωπα που φιγουράρουν ως φαβορί για να πάνε ως το τέρμα είναι οι: Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Αλέξανδρος, Διονύσης.

Είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ή να θεωρηθεί ως πολύ αξιόπιστο, σε κάθε περίπτωση είναι μια πληροφορία που οφείλουμε να έχουμε υπ΄όψιν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA