Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 8η φορά ( είναι τόσο ή μήπως έχουμε χάσει το μέτρημα ..; )  υποψήφιος βγήκε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και με βάση αυτά που είδαμε ως προς τη συμπεριφορά του στο χθεσινό επεισόδιο, μπορεί και να είναι η τελευταία του φορά ως υποψήφιος, αφού υπερέβη κάθε όριο με τον τρόπο που μίλησε στον Τζέιμς και μπήκε στο στόχαστρο αρκετών, σε βαθμό που αν η ψήφος ήταν αρνητική και όχι θετική, θα ήταν απίθανο να μη φύγει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το αγώνισμα ασυλίας κατά το οποίο ο έντονος τσακωμός Αλέξη-Τζέιμς έφερε μια νέα πρόταση στο τραπέζι από τον Μπάρτζη: να βγουν υποψήφιοι οι 4 αντιμαχόμενοι, δηλαδή Αλέξης και Σάκης από την Κόκκινη Ομάδα και Τζέιμς με Μπάρτζη από τη Μπλε. Αυτό συμφωνήθηκε μεταξύ των 4 και η επόμενη κίνηση ήταν ο Παππάς και ο Κατσούλης να μη διεκδικήσουν την ατομική ασυλία.

Εν τέλει ο Κατσούλης όχι μόνο διεκδίκησε, αλλά την κέρδισε. Όταν το έμαθαν αυτό Τζέιμς και Μπάρτζης ξεκίνησαν συζήτηση για αθέτηση συμφωνίας, η κουβέντα εκτροχιάστηκε και κατέληξε σε ένα σημείο όπου ο Τζέιμς ανέφερε το χιλιοειπωμένο και δεδομένο, ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. 

Κάκιστη συμπεριφορά και εκτός κανόνων του παιχνιδιού από τον Τριαντάφυλλο

Αυτό αποτέλεσε την κόκκινη γραμμή για τον Τριαντάφυλλο που νευρίασε και άρχισε να φωνάζει στον Τζέιμς «Άντε γ...ου» παρατεταμένα.

Μάλιστα, όταν ο Τζέιμς πήγε στη συνέχεια να τον ρωτήσει με πολύ ήρεμο τόνο «τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;», ο Τριαντάφυλλος τον αποκάλεσε εχθρό, γιατί είναι «εχθρός του αδερφού μου του Αλέξη».

Η κατάσταση με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου συνεχίστηκε μετά όταν ενεπλάκη στη συζήτηση ο Κώστας Παπαδόπουλος. Η διαφωνία τους σε κάτι που άκουσε ο τελευταίος να λέει ο Τριαντάφυλλος, οδήγησε στο να πάει εριστικά και επιθετικά ο τραγουδιστής και να κολλήσει το μέτωπό του στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου ενώ λίγο πριν το ίδιο είχε προσπαθήσει να κάνει στον Ηλία.

Ο Παπαδόπουλος ευτυχώς δεν προέβη σε αντίστοιχη κίνηση και αρκέστηκε να πει με εμφανή ειρωνεία στον Τριαντάφυλλο «Πήγαινε πιο κει, βρωμάει το στόμα σου, δεν πλένεις τα δόντια σου», ωσάν άλλος Λάμπρος Χούτος με τον Γιάννη Μαντζουράκη.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQUW0sAMGBE
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA