Μενού
  • Α-
  • Α+

Την περσινή χρονιά, για όσο πρόλαβαν να ανοίξουν τα θέατρα, η Χαρούλα Αλεξίου πρωταγωνιστούσε σε θεατρική παράσταση, στο μονόλογο «Μεταμφίεση», ενώ το 2016 την είχαμε δει σε αντίστοιχο μονόλογο στο «Χειρόγραφο». Προσφάτως, και παρά την ανακοίνωση της πως θα αποσυρθεί από το τραγούδι, κυκλοφόρησε και μια διασκευή του τραγουδιού «Ξημερώνει», που έχει γράψει η ίδια με τον Αντώνη Βαρδή, σε συνεργασία με τους Onirama.

Καθώς λοιπόν η μεγάλη ερμηνεύτρια διακατέχεται από εκφραστικές αγωνίες κι ανησυχίες, ήρθε ο καιρός να τη δούμε και σε μια άλλη συνθήκη που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά. Η μοναδική της επαφή με την τηλεόραση ήταν όταν στους Δύο Ξένους ο Μαρκοράς και η Κουντουράτου είχαν πάει στις Σπέτσες και η ξενοδόχος είχε πάθος με την Αλεξίου.

Πρώτη τηλεοπτική απόπειρα για την Αλεξίου

Τώρα η τραγουδίστρια θα γίνει πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Έτσι τουλάχιστον ανέφερε σε ρεπορτάζ της στο Pop Up η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ήταν μόλις την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega για να βγάλει σειρά που θα κάνει πρεμιέρα τα ερχόμενα Χριστούγεννα και φαίνεται πως ο γνωστός σκηνοθέτης θέλει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά με την επιλογή της Χαρούλας Αλεξίου.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά για τη σειρά, θα πρόκειται για 9 ωριαία επεισόδια σε λογική σειράς streaming πλατφόρμας και τα γυρίσματα θα γίνουν μεταξύ άλλων στους Παξούς. Μένει επομένως να δούμε αυτή την ενδιαφέρουσα σύμπραξη σε μια σειρά που θα συμμετέχει και η Μαρία Καβογιάννη, πρωταγωνίστρια της ταινίας του Χριστόφορου «Ένας Άλλος Κόσμος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA