Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομήνικο, η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου για την εμπειρία της, σε αυτή τη συνήθη πρώτη μίνι συνέντευξη που κάνουν οι εκπομπές του ΣΚΑΪ με τους αποχωρήσαντες.

Εκεί η Ελευθερία Ελευθερίου δε σταμάτησε να επιτίθεται σε Τζέιμς-Μπάρτζη και Άννα-Μαρία Βέλλη, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε κλέφτες.

«Το να ψάξω το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και νομίζω ότι εκτέθηκα. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου λέει δες το μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι. Όταν μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Chris, ακουμπάμε τις προμήθειές μας πάνω στο μπαούλο και στα 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος το πήρε. Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά το αλάτι κάποιο από αυτά τα 3 παιδιά το έχει πάρει».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί η Ελευθερία. Θέλησε να περιγράψει, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίστηκε, κάποιες συμπεριφορές των τριών προς εκείνη, που οι κάμερες δεν τις έδειξαν και τόσο.

«Η τριάδα έτρωγε συνέχεια στα κρυφά»

«Ο Τζέιμς παίζει στρατηγικά, είχε τη συμμαχία με το μέρος του, κινούσε τα νήματα και όποιον ήθελε να τον βγάλει στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον Τζέιμς, του πιπιλάει τα αφτιά.

Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Είχε πει η Άννα Μαρία ότι δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. "Μαγειρεύανε" πάρα πολλά πράγματα και χαιρόντουσαν με το να με βλέπουν να μην είμαι καλά. Έπαιζα αγώνα, δεν έφερνα πόντο, σκούνταγε τους φίλους της και γέλαγε ειρωνικά. Μου έλεγε ψέματα, μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν είχε παραδεχτεί ποτέ.

Όσο η Χριστίνα ήταν άρρωστη, ξυπνούσαμε το πρωί και τη ρωτούσαμε "πώς νιώθεις σήμερα"; Η τριάδα δεν είχε ρωτήσει ποτέ αν είναι καλά. Ήρθε η κοπέλα από το νοσοκομείο και μετά από 48 ώρες, μπροστά στην κάμερα, γύρισε ο James να της πει "Χριστίνα μου, πώς είσαι"; Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν "καθαρίσει" τον Άγιο Δομίνικο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA